колеги,ще ви наруша малко лекия тон,но имам проблем и търся решение някакво...Ситуация,живея на квартира и ще търся нова такава(причината е банална искат да ми вдигат наема) с което съм непремирим,живея на практика в мазето и ми искат като за двустаен с уширение,както и да е.... Молбата ми е ако някой познава човек даващ самостоятелна квартира-няма значение дали боксониера или гарсониера,за по-голямо едва ли мога да си позволя в момента,да ми пусне едно лично с телефона на човека...Ще черпя ако някой може да помогне!Благодаря предварително,ако нямате нищо впредвид здраве да е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това е смешно вдигане, но си е решение на собственика!Просто се лигави с 20лв. повишение!Питам, защото предлагаме апартамент под наем на Триъгълника срещу Мола, обаче в момента е зает!Най-интересното е че го държим на 300лв. наем, мисля толкова беше, не мога да се сетя! А апартамента е 2 спални хол и кухня с оборудване!
Коментар
-
300 за две спални хол и кухня си е чудесна цена,при това на С.Велики 8(доколкото разбирам ) 20 не са почти нищо,съгласен съм,но нали се сещаш,че точно когато ти е най-трудно и те удрят със секирата по главата...От една година съм тук,една камара неща им оправих в "жилището"(по документи се води склад) без да ги търся за нищо сам съм си опшравял всичко и съм сменял с ново и накрая,вземи това повишение за награда,не става така и без да казвам нищо насреща веднага след новината казала на жена ми,че ако искаме да се махаме да се обадим месец напред,да знаели,нагло е как го прави,не точно мизерните и 20 лв!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
апартамента срешу моята врата ( 1 спалня и 1 кухня , 2рата стая се дърйи под ключ) се дава около 200лв ако не се лужа по последни спомени , само че вмомента е зает, комшията ще се маха към края на юни или юли според зависи кога е готов новия му апартамент, ако до тогава не си намерил решение на проблема може да поразуча повечеПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
paralesa написа:благодаря на всички писали,вземам всяко едно едние под днимание и респект,че толкова хора за отрицателно време се отзовахте,може и нищо да не се получи накрая,но дори само заинтересоваността ви ме прави щастлив,че съ сред вас!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
coolboby написа:Как ще им поправяш на шибаните хазяи????????????? Недоумявам.Жилището не е твое собствено.В апартамента който даваме под наем (Сим.Велики 6) всичко сменяме ние! 2 боилера сменихме за 2-3 години някъде.ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар