Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги,ще ви наруша малко лекия тон,но имам проблем и търся решение някакво...Ситуация,живея на квартира и ще търся нова такава(причината е банална искат да ми вдигат наема) с което съм непремирим,живея на практика в мазето и ми искат като за двустаен с уширение,както и да е.... Молбата ми е ако някой познава човек даващ самостоятелна квартира-няма значение дали боксониера или гарсониера,за по-голямо едва ли мога да си позволя в момента,да ми пусне едно лично с телефона на човека...Ще черпя ако някой може да помогне!Благодаря предварително,ако нямате нищо впредвид здраве да е
    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa ще се услушвам
      JacK`DanielS написа:
      coolboby написа:
      Утре вечерта на Майка България ще има ли присъствие от форума!?19:00 ви искам там!
      ако успея ше мина
      и аз и аз Да те изпратим подобаващо
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

paralesa, колко плащаш сега и за какво точно!?

Коментар

230 вдига ги на 250 за нещо като гарсониера...не е точно такова,защото е на партера,вкопана наполовина в основите на блока и изгледа е към гаражите на комшиите и по точно към частта от тялото им под кръста :D Имаш някакво предложение ли или просто се интересуваш?
          ex.Мареа ТД100

Коментар

Това е смешно вдигане, но си е решение на собственика!Просто се лигави с 20лв. повишение!Питам, защото предлагаме апартамент под наем на Триъгълника срещу Мола, обаче в момента е зает!Най-интересното е че го държим на 300лв. наем, мисля толкова беше, не мога да се сетя! А апартамента е 2 спални хол и кухня с оборудване!

Коментар

300 за две спални хол и кухня си е чудесна цена,при това на С.Велики 8(доколкото разбирам ) 20 не са почти нищо,съгласен съм,но нали се сещаш,че точно когато ти е най-трудно и те удрят със секирата по главата...От една година съм тук,една камара неща им оправих в "жилището"(по документи се води склад) без да ги търся за нищо сам съм си опшравял всичко и съм сменял с ново и накрая,вземи това повишение за награда,не става така и без да казвам нищо насреща веднага след новината казала на жена ми,че ако искаме да се махаме да се обадим месец напред,да знаели,нагло е как го прави,не точно мизерните и 20 лв!
              ex.Мареа ТД100

Коментар

явно не й стигат за цигарки нали ги вдигнаха
                Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

вчера гледах някви квартири за по 200 -250 леа в борбата ..гледаи наи отдоло на недвижимите имоти ... касмет колега
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

апартамента срешу моята врата ( 1 спалня и 1 кухня , 2рата стая се дърйи под ключ) се дава около 200лв ако не се лужа по последни спомени , само че вмомента е зает, комшията ще се маха към края на юни или юли според зависи кога е готов новия му апартамент, ако до тогава не си намерил решение на проблема може да поразуча повече
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

благодаря на всички писали,вземам всяко едно едние под днимание и респект,че толкова хора за отрицателно време се отзовахте,може и нищо да не се получи накрая,но дори само заинтересоваността ви ме прави щастлив,че съ сред вас!
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                        благодаря на всички писали,вземам всяко едно едние под днимание и респект,че толкова хора за отрицателно време се отзовахте,може и нищо да не се получи накрая,но дори само заинтересоваността ви ме прави щастлив,че съ сред вас!
                        Нали това е основната идея на форума , да си помагаме с каквото можем

Коментар

Как ще им поправяш на шибаните хазяи????????????? Недоумявам.Жилището не е твое собствено.В апартамента който даваме под наем (Сим.Велики 6) всичко сменяме ние! 2 боилера сменихме за 2-3 години някъде.

Коментар

coolboby написа:
                            Как ще им поправяш на шибаните хазяи????????????? Недоумявам.Жилището не е твое собствено.В апартамента който даваме под наем (Сим.Велики 6) всичко сменяме ние! 2 боилера сменихме за 2-3 години някъде.
                            не говоря за някакви кой знае какви ремонти,един маркуч на бойлера,еднасмесителна батерия и две кранчета в кухнята,две брави...такива неща по дребни,но и те струват пари...както и да е,никога не съм смятал хазяите за "шибани" и не съм занимавал никой от хазяите с дребни текущи неща...а нали се сещаш,че на тях не им пука,че стените са в мухъл и от препаратите вече са зле и не ми харесват...мислех и един латекс да хвърля в кухнята,добре,че стана преди това!
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Бахти, никои ли няма да дойде довечера на Майка България!Много несериозни съфорумци!!!Тедо, поеми инициатива пък ти, шушомиго!

Коментар

coolboby написа:
                                Тедо, поеми инициатива пък ти, шушомиго!
                                хаха Аз съм там . Дайте ако искате да се чакаме там някъде отстрани първо и после да навестим Боби . Съгласни ? :D

Коментар

Working...
                                X