... за ролерите има и в метро има и в зеленка ... блока преди старата болница !
Тези в метро е хубаво ,че са по 65 лв. ама не обхващат няколко номера както тези които взех от зеленка.Мерси на отзовалите се.Може да сте ме мярнали някъде из Търново вчера и днес.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Митак , да е идвала днес при вас една 156ца бордо с хубави джанти
да. монтирахме и спортно окачване и още нещо аре бе аз съм зарибен утре да се чакаме на стадиона към 9ч. ко ше кажете а? и да варим на арбанаси да пием "кафета с капачки" пишете кой ще идва утре!!!!!!!!!!!!!! Айде на се саберем повече от миналия път!!!Tornado: аз несъм те мяркал из града ама що не мина през сервиза да се видим? преди идваше ама ся нещо зе загуби айде нерези утре 21:00ч на голямата въртележка ! (на стадиона)
Направо не знам при нас ли е толкова лошо или навсякъде . Като я измия и на следващия ден е цялата в пепел . Тавана е буквално сив и по чистачките все има наслоена една камара прах Утре го повличай Иво , да не бяга много :D
аре бе неска никой не е писал ще идва ли какво ще става, да знаем да се събираме ли изобщо.незнам кво има на стадиона ама е фраш със коли , тей че по добре някаде другаде да се чакаме. да кажем на голямото ЕКО ... айде който е съгласен да пише...
Коментар