Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Постановленията се взимат вече долу в РПУ-то, където беше паспортна служба, постановлението се обжалва в 7 седем дневен срок.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
      Постановленията се взимат вече долу в РПУ-то, където беше паспортна служба, постановлението се обжалва в 7 седем дневен срок.
      откога това? Тия се оляха с дивотиите си,сега паспортна се премести в кат,а актовете се вземали в рпу-то,да не би после и книжката като върнат да се взема пак от там
      ex.Мареа ТД100

Коментар

При тях никога няма логика
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз викам за извънредната среща да е сряда , някаде около 21-22 часа ей тей по-хладно като е . какво ще кажете ?а за газта тоя дето е на Арбанаси съм чувал добри неща за него , разбирал му.по-нататъка кат събера левче и аз сиг ще слагам газ,щот с 20лв не мога да напрая 100 км в града,(около 70-80 ги правя) таковал съм ти и бенза...(верно че двигателя се прецаква ама колко години пък ще я карам таз кола още...) както и да го смятам ми излиза на далавера щото само градско я карам.добре дошло и някаде извън града като се пътува.не съм ли прав... айде пийс .п.п. кажете за сряда какво мислите ...
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Колеги, случайно някой да продава салон за браво или само предна шофьорска седалка... Благодаря ви!

Коментар

Да ви поспамя малко в темата макар ,че съм го правил и друг път.Къде във В.Търново да намеря магазин в който се продават ролери?Става дума за подарък номер около 36-38.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                Да ви поспамя малко в темата макар ,че съм го правил и друг път.Къде във В.Търново да намеря магазин в който се продават ролери?Става дума за подарък номер около 36-38.
                на кръстовището под старата болница има един спортен магазин. там има ролери.

Коментар

дето продават байковете.. Зеленка му се викаше магазина ако не се лъжа .. и кво викате за срядата , не чувам отзиви ..

Коментар

van_dal на мен ми казаха до 3 дневен срок а ... за ролерите има и в метро има и в зеленка ... блока преди старата болница ! и на пазара над ЦБА на 2рия етай в спортния магазин ! аи за сряда може ....АРБАНАСИИ АРБАНАСИИИ АРБАНАСИИ " просто 6а ми близо аи може някои да ме земи "
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

продвам плазмен монитор BENQ 17 инча за някои от вас 90 леа си4ко муе 6+ ако някои е навит в сряда мога да ви ги покажа КРИЗА !
                      dEv # LiFe sTyLe

Коментар

що да те взимаме какво и е на колата ... ? иначе и аз съм навит за арбанаси , таман малко да се разходим ... с бегачките (някой с линейките )

Коментар

нищо и няма ама като ша минавате покраи дома що да не ме земи някои таман някои да ме повози КРИЗА БЕС НЯА "а по принцип изолаци правя за враска 0883 33 52 01 " Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                          dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Митак , да е идвала днес при вас една 156ца бордо с хубави джанти
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Хубаво де кой ще идва и кога ще се събираме?
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Еми да кажем утре 21 часа на стадиона да се чакаме и да решим къде ще ходим.аз съм навит... други ?а междодругото колегата СОРРИ днес видях бравото пред ПМГ , дан си ходил на кафе някаде около даскалото или ....

Коментар

Working...
                                X