Постановленията се взимат вече долу в РПУ-то, където беше паспортна служба, постановлението се обжалва в 7 седем дневен срок.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
van_dal написа:Постановленията се взимат вече долу в РПУ-то, където беше паспортна служба, постановлението се обжалва в 7 седем дневен срок.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
аз викам за извънредната среща да е сряда , някаде около 21-22 часа ей тей по-хладно като е . какво ще кажете ?а за газта тоя дето е на Арбанаси съм чувал добри неща за него , разбирал му.по-нататъка кат събера левче и аз сиг ще слагам газ,щот с 20лв не мога да напрая 100 км в града,(около 70-80 ги правя) таковал съм ти и бенза...(верно че двигателя се прецаква ама колко години пък ще я карам таз кола още...) както и да го смятам ми излиза на далавера щото само градско я карам.добре дошло и някаде извън града като се пътува.не съм ли прав... айде пийс .п.п. кажете за сряда какво мислите ...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
van_dal на мен ми казаха до 3 дневен срок а ... за ролерите има и в метро има и в зеленка ... блока преди старата болница ! и на пазара над ЦБА на 2рия етай в спортния магазин ! аи за сряда може ....АРБАНАСИИ АРБАНАСИИИ АРБАНАСИИ " просто 6а ми близо аи може някои да ме земи "dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар