Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моята газ уредба я слагах в Полски тръмбеш при един пич. Обикновенна уредба БРЦ с тородиална бутилка и много кадърен монтаж, изпълни ми всичките прищевки и ми взе 490лв. всичко. Разхода ми градско е около 10-11 макс. извън с климатик ми дава 9/100 и под 120 км./ч. рядко падам. Иначе за инжекциони им разбира този за който ти говори paralesa викат му Мозъка, ама е голяма надувка и честно казано е прехвален, а и не взима много евтино. Сега много от фирмите пускат промоции, Фобос Плевен май до скоро имаха инж. на промоция за 950лв. провери и там какво ще ти кажат.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

За Плевен съм съгласен , чувал съм хубави работи за газовия им инжекцион и колегите от Алфа форума също са доволни от там . Друг е въпроса дали си струва да се дадат 1000 лв , ако няма да се кара много . Ясно си е , че предимството на инжекциона е голямо , но ....
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

uuuu
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Ще се събираме ли днес? Офффф как ме мързи нямате си на представа.

Коментар

ко става момчета , ще се сабираме ли ? таман съм налиния, сашо и тои ще дойде и Младен майче
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

абе неразбрахте ли че недяля е неподходящ ден за збирки всеки го марзи затова ще праим като миналата седмица извънредно вечерта. според мен миналата седмица тана шоути изкарахме си добре. затова имайте готовност за извънредна збирка по мой сигнал хахах. несъм ли прав???

Коментар

макар да не съм идвал досега на сбирки-ПРАВ СИ...на следващата съм с вас бях мислил да идвам тая седмица,но "новия ми домашен любимец"(една мишка която се е пръкнала вкъщи) ми отвори доста работа Жената Се е побъркала с тая мишка и докато не и я покажа мъртва няма да ми даде мира
                ex.Мареа ТД100

Коментар

Аз изобщо изключих за срещата. Бях....на Мелмак............. Чак като видях на Ванката Бравото на Сим.Велики 4 се сетих, че сбирката отдавна е минала

Коментар

Митак....ще те убия !!!

Коментар

coolboby написа:
                      Митак....ще те убия !!!

Коментар

Аз днес също днес не бях на кеф за сбирка, ама минах 19:05 на стадиона и ми стана ясна работата. Ами тази седмица по сигнал на Митака всички на строева подготовка и бирички

Коментар

Еи колега Coolboby,защо си махнал якото клип4е с фотомодела?Само заради него ти бях фен а сега съм ти фен за колата :D
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Защото тая мацка остана без мозъчни клетки, тя така или иначе не беше много надарена от към тази свера

Коментар

албанци , аз тая седмица ще мога само утре ( понеделник) и сряда, така че ако сбирката е някой от тия дни има голям шанс да съм с вас
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Да питам и аз Акта ми изтича в събота на 23ти , мога ли да го презаверя предишния ден или работят в събота . Също така чух , че са ги преместили долу в РПУ-то , а не в КАТ или не е вярно . А ако е излязла глобата до 7 дни ли мога да обжалвам
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X