uBoy днес сложи джантите и вече разхош девоиките из горна а Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 то това кадравото моми4енце няа да можеш да го сабере6 в пунтото
Здравейте колеги, ще помоля за съвет наскоро взех едно Bravo 1.6 16V 96г. но разхода ми се вижда множко и май ще се наложи да слагам газова колкото и да не ми се иска.Та въпроса ми е каде и кой в Търново могат да ми сложат кадърно АГУ с всичките му емулатори и т.н за този мотор и на прилична цена Пък ще почерпя по бира за инфото :D
Колко разход ти дава, че ще слагаш газова, то ако ти е тежко краченцето и на газ ще ти излиза скъпо.
Ми в града ми дава разход 11-12/100км, навън пада но под 7.5 немога да го докарам.... повече я карам в града и то полека рядко над 3000 оборота А при тоя бензин която цена се качва със всеки изминал ден направо получавам главозамайване... все ми се вижда че на 0.7лв газ ще ми е по добре...
Аз само вземах, не съм давал! Тая с жълтия потник ми скъса шортите направо! Краката ми ги няма вече!Деба простата ралта, щеше една чаша да ми счупи главата! Нещастници!
Аз само вземах, не съм давал! Тая с жълтия потник ми скъса шортите направо! Краката ми ги няма вече!Деба простата ралта, щеше една чаша да ми счупи главата! Нещастници!
айде ако обичате дане коментирате пиянските си нощи тук ! ! ! Базиакм се бре
колега нормално ти гори. колко често я караш и колко км навърташ на година, направи си добре сметката ... кога ще избиеш цената на газовата?
Ми да кажем че навъртам около 10 000км годишно това са си 1100 литра = приблизително 2000лева за бензинец...Сметнато на газ сметката идва така.. 10 000км равно на 1300-1400 литра = приблизително 950-1000лева за газ...Около 80 -90 лева на месец се пестят според груби изчисления....Както и да е .... и все пак някой може ли да ме насочи за читав газаджия...
и според теб 10000км на година си струват за да слагаш газова не че нещо,но дори верни да са ти сметките(а ти не знаеш утре колко ще е газта и каква ще е разликата с бенза) отчиташ ли факта,че след N на брой километри двигателя ще се скапе от газта? И всички ония проблеми ,които води газовата след себе си? Не си струва според мен,но ако все пак продължаваш да се инатиш,ще ти препоръчам човек. Не му помня името,бил съм веднъж при него и големи наблюдения нямам,но според думите на мои познати и негови колеги тоя човек,колкото и да изглежда надменен е най-добрия в града...Става въпрос за един мъж,работещ в гаражите намиращи се непосредствено до сервиза на фиат...Тръгваш към гробищата и преди тях вляво,има няколко сервиза,гумаджийница(ако не се лъжа) абе ОТ ДО...тоя човек гаража му е маалко навътре,занимава се само с газови уредби,слави се като кадърен майстор!Ако не го откриваш в началото не се притеснявай,питай там някой,все ще се сетят кой е човека,друг там да се занимава с газови няма
Благодаря колега за инфото задължен съм ти... ще проверя.. А някой чувал ли е за момче което работи на Арбанаси някаде до Винпалас и имали мнение?До колкото до това за последиците от гаста съм напълно съгласен с теб но ако направя 30 000 километра на газ от разликата в цената ще си купя ново Bravo А за разликата в бензина и газта винаги газта ще е по евтина поради начина и на извличане... няма как саламурата да е по скъпа от сиренето
Коментар