Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SilenceR написа:
    аз бях минахте покрай мен , бях отбил до сладкарница лучия и нагоре след вас карах , имаше и един пикап него го резнах и нагоре ...... ей това браво мн върви беее :D хаха Митака вика по пликчета се разкарвам щях да падна от стола като прочетох.аре в неделята съм на линия да го е*а :P :D
    Абе ти ни изостави да ходиш да ядеш пастички ли бе, таман си викаме че си отшъл да е.еш пък то какво било. Направо си за глоба! Аз за петък не съм сигурен, понеже се връщат приятели от другите градове всяка седмица в петък и гледам да изляза да ги видя, ама ще видим. Къде и кога?
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Митака и неговите свежи идей!Видя ли се с братовчедка си бе, Митак

Коментар

охооо тука и братовчедки имаме ? :D :D :D , за нас няма ли някоя . . братовчедкаа ?
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Прекаляваш с жените Роска!Консумирай с удоволствие и мярка!

Коментар

coolboby написа:
            Прекаляваш с жените Роска!Консумирай с удоволствие и мярка!
            хах днес добо ми звъня .. заради снощи .. бил съм го сабудил ..
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Семейния живот разваля!Води до бръчки и битов алкохолизъм!Пенсионери!

Коментар

Ще те видим и теб след някоя друга годинка
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Скоро няма да е!Пък и съм се зарекал: Такова чудо у къщата си нема търпим!

Коментар

coolboby написа:
                    Митака и неговите свежи идей!Видя ли се с братовчедка си бе, Митак
                    мноо ясно и снощи като си тръгваме гледам една пожарна бързаше за някаде и викам чакай да варя след нея да видя ко ства. и ко си мислите 4е стана... просто гасиха един бобар (контейнер) ко да праиш

Коментар

Ти нали беше без колата бе!Отворко!

Коментар

van_dal написа:
                        SilenceR написа:
                        аз бях минахте покрай мен , бях отбил до сладкарница лучия и нагоре след вас карах , имаше и един пикап него го резнах и нагоре ...... ей това браво мн върви беее :D хаха Митака вика по пликчета се разкарвам щях да падна от стола като прочетох.аре в неделята съм на линия да го е*а :P :D
                        Абе ти ни изостави да ходиш да ядеш пастички ли бе, таман си викаме че си отшъл да е.еш пък то какво било. Направо си за глоба! Аз за петък не съм сигурен, понеже се връщат приятели от другите градове всяка седмица в петък и гледам да изляза да ги видя, ама ще видим. Къде и кога?
                        хехе Ванка какви пастички в 11-12 часа вечерта , просто оставях момата там пичове утре пътувам за Сандански и Перник и 100 % ще пропусна срещата.не знам по нощите може да се прибирам , а и ще съм уморен , изобщо си таковало таковата . тей че приятно ви изкарване.
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

да е*а че се ядосах днекса.. купих най-накрая джанти за пунтьо ама хуй болтовете ми нестанаха на летарките , главичката се скрива и немога да ги затегна
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

coolboby написа:
                            Ти нали беше без колата бе!Отворко!
                            май не споменах никъде за моята кола!? аз не само мога да карам а мога и да се возя uBoy: дай да видим жантата бре. бутни някоя снимка насам

Коментар

тая снимка е от вчера като ги капарирах , сега ме хвана яд че нестанаха и не ги снимах
                              Прикачени файлове
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

да беше дал 500 леа за моите ве
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X