Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

имам мерак да си продавам двигателя колко мога да му зема 1.8 16в 131 коня с нов софтуер !
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Колко 7-800лв. зависи какво е състоянието и какво значи нов софтуер.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

5-лв .. нека търга започне сега ! има ли някои желаещ .. ?1 5 лв 1ви път .. 2ри път 3ти път .. продадено
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

сменени ролки ремаци а 4и4о ми които уж мн разбира каза 4е с тоя новиа софтуер дига 8-10 коня ! това зна4и аиде които разбира при на д0обо двигателя се спира !
          dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Dobo- споре мен пазар няма да намериш! по добре си житкай с тоя мотор и си прави кефа !!!Абе навити ли сте утре вечер да се посаберем 22ч. на някоя бензиностанция ??? като например ОМВ посока София или ЕКО? ко ше кажете ейтака извънредно да пиинем по "Сокче" и да полафим айде аз съм навит! записванията започват !!!СЕГА!!!...

Коментар

Аз съм навит ама да кажем да е 21ч. че съм стар човек рано си лягам, че да мога да хвана повторението на "Дързост и красота" от 6ч. по К1 Зависи, каква ти е целта да излизаме по-късно?

Коментар

и аз може може да дода да вии малко и после
                dEv # LiFe sTyLe

Коментар

van_dal написа:
                  Аз съм навит ама да кажем да е 21ч. че съм стар човек рано си лягам, че да мога да хвана повторението на "Дързост и красота" от 6ч. по К1 Зависи, каква ти е целта да излизаме по-късно?
                  как каква му е целта,търси си компания за по чашка
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

аз съм навит да се видим :D
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

и мен ме бройте междодругото да ва питам! има едно търновски пунто ГТ жълто .. що за бегачка е то? колкко коня е ? почвм да чувам слухове за него и ми е интересно колко е вярно
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

van_dal написа:
                        ари бе ко се правиш и ти значи 22ч. се чакаме на ЕКО на паркинга (че е по голям) ако не, някой да предложи друо място

Коментар

добре аз съм съгласен за 22 часа , ама не разбрах на кое ЕКО брат това малкото до ОПЕЛ-а , или доло към ПОБЕДА дето е ...
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Нищо не казвате кой ще идва довечера? Аз ако успея да си изкарам колата ще дойда, днес разкопаха половината улица, а ако тръгна да излизам през чаршията минвам през "Стратилат", а там вечер пеша не можеш да минеш от паркирали коли. Кога Фиат ще почнат да произвеждат хеликоптерчета, че да си купя едно

Коментар

Бобииии изтрезня ли вече Ако не съм заспал до 22ч ще дойда сигурно , че голям сън ме гони напоследък
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Тихоооооооооо много викате 22:00ч. на паркинга на ЕКО.. ОК!

Коментар

Working...
                                X