да каза ми ,че и двата носача са за смяна и биалетката,стреснах се,но като поогледах цените не е чак толкова лошо положението... май... Да ти кажа отзад съм чувал тропане,но отпред не съм. може би следващия въпрос ще е тъп ,но колко време мога да изкарам така и до какви по=лоши последствия би довело(какви са възможни) ако се кара така?
ей забравих да погледна отзаде как е тцтцтцт. ама за сега най наложащо биалетката щото много е разбита. и ако се извади от болта може да се натика на такива места че и да искаш няма как да я навреш там. гледай скоро да я подмениш.
ами аз не съм наясно при вас и части имате ли или трябва да си я взема от магазина? И да колко ще струва частта + труда ...
за частите несе притеснявай имаме всичко. значи доколкото си спомням носача беше от порядака на 60-70лв. биалетката е максимум 20лв. за труд 15лв на носач. и 5-10лв. за биалетка. според зависи. ако решиш да сменяш ще измислим цена несе протеснявай за това!
аз за цената не се притеснявам толкова(макар,че всичко опира до пари и ако ги имах нямаше да карам кола на 200к киломера :D ) ,но питам за да знам с какво да се приготвя да олекна,че тая квартира ми ебава мамата на бюджета и преди заплата броим левчетата за храна Поне като имаш някаква ориентировка знаеш какво да заделиш и как да се стискаш...а пуста му и работа,като ти свикне задника с кола и после автобус не иска Значи ще се чуем пак като реша кога ще сменя най-малкото биалетката...А и един друг въпрос към всички,я кажете по центровете за разкмплектоване какви са изкупните цени? Имам едно Рено 19, така и не сполучих с тая кола(макар да продължавам да смятам деветнайските за най-сполучвия модел на рено),което явно няма кой да купи в настоящото му състояние и вместо само да ми събира пепела пред блока и да чакам някой мангал да извади 800-900лв,ще взема да дам в някоя морга и да ми се маха от главата...200 лв да му взема,все е нещо,макар да ми мъка е като знам,че с малко мерак и нерви(каквито аз просто открих че нямам) някой може още малко да потъркаля старата французойка :D Тъй де за една такава кочина за ракомплектоване какви пари мога да и взема?
и при мене отвреме на време замирисва съединителя като се помотам с паркиране някой път ... хора ся малко встрани от посочения раздел де ама искам да кажете мнението си . та мисля да пускам темпрата за продаване , ся някой неща да се постегнат малко и да я пускам.иска ми се по-малка количка.да не ми гори толкова.да кажем съм се спрял на пунто.(едно ТД пунто би ми дошло мн добре)и една цена от 2 000 до 2500 за темпрата как изглежда...
Ох, Темпричката....тя коя година беше, а да 94г. Най-добре пусни обява за бартер за нещо по-малко и чакай, тя иначе има вид твоята, ама като гледам в мобиле повечето витаят около 1500лв.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
94-та година е с ел стакла , климатроник , сержо на волана , регулай на волана , халогени , стерео даже може и с 4 зимни да я дам ..... гледах ги и аз из мобиле варят според зависи ...
94-та година е с ел стакла , климатроник , сержо на жолана , регулай на жолана , халогени , стерео даже може и с 4 зимни да я дам ..... гледах ги и аз из мобиле жарят според зависи ...
Жолана телешки ли е или свински Абе то всичко е до късмет да ти кажа ли, в смисъл да ппопаднеш на някой цървул, който си няма много понятие за коли и като го видиш, че е балама и почваш: гледай сега тука прозорците сами слиза, духа като хладилник, волана нагоре/надолу, багажника за 5-6 трупа голям, аре бате само 2500левро, ко му плащаш :D
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Жолана телешки ли е или свински Абе то всичко е до късмет да ти кажа ли, в смисъл да ппопаднеш на някой цървул, който си няма много понятие за коли и като го видиш, че е балама и почваш: гледай сега тука прозорците сами слиза, духа като хладилник, волана нагоре/надолу, багажника за 5-6 трупа голям, аре бате само 2500левро, ко му плащаш :D
94-та година е с ел стакла , климатроник , сержо на жолана , регулай на жолана , халогени , стерео даже може и с 4 зимни да я дам ..... гледах ги и аз из мобиле жарят според зависи ...
ха ха ха! човек ти ме разби тотално "Жолана телешки ли е или свински"
ем ся ко да напрайм правописна грешка в бързането.щот таман отивах към сервиза на митака и то бая неща се оказаха за смяна .... хмм ... то крайно време беше нищо до сега не е сменяно по колата.кофтито е че се чупи в мойте ръце
Коментар