uBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:SilenceR написа:вчера ги гледам куките застанали под военното сложили радара , точно срещу моя блок.ама седят зад един камион , да не се видят отдалече. киснаха там сума си време . та само 1 гугутка си бяха спряли . някав ситроен ...пичове тая седмица ко ше правим , ще се подбираме ли за неделята пак :DГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
по скоро трябваше да ми пишат нещо .. абе в крайна сметка ченгела му викам чакай малко .. имам крушки ще ги оправя , и тои ами даваи ... и ходих рових се нищо смисал смених крушките и пак не светна .. ама тапата ми глава как не можях тогава да се сетя да погледна бушоните .. днес се оказа че бушончето е изгоряло само (( и ся зарад 1 бушон ше го ..... ама аз даже като отидох да му кажя че няма да стане той акта беше вече написан т... така или иначе и се заяждаха някви мн .. ам скатали се бяха долу под мотела в тъмното и аз ги знам че са там и си карах леко с 30 надолу ама на .. то винаги щом искат да се заядат могат и за гърнето ме мъмриха .. било мн шумно някви такива аз му обеснявам че ми бяха спрели колата заради това и минавах преглед и нищо не ми казаха .. той ми викаше кои те знае сигурно си минал с някои "ЖОКЕР " .. абе тапи ченгели кво да се праи ..ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
ти и да го оправиш нали се сещаш,че няма да ти се размине ,пъ и ако е само 20 лв пий една студена вода,няма една вечер да излезеш и толкова. То и без колан глобата е повече,че и точки взимат май...макар като се замисля,ако съм без колан си е за мен,но ако някой не ме види заради несветещ фар ще пострадат и други. Доста недомислици има в закона ни,затова ако не е сериозно нарушението (всмисъл ако е за малко пари и без точки) изобщо не се опитвам и нищо да правя,казвам им,виновен съм,съжалявам и това е...Да пише,предпочитам 50лв за държавата(поне там знам защо съм ги дал)отколкото 20 или 30 в неговия джоб и да рискувам още по-лошо ако не клъвне Карай си работата и да не ти пука за толкова :Dex.Мареа ТД100
Коментар
-
сорри колега на тебе май не ти вари брат , тия гарнета марнета , фарове.на мен пък ей ся кат са прибирах от работа , бе чува ми се че ми щрака мигача , ама гледам не съм го пуснал да кажеш случайно да съм бутнал ръчката.спрях гледам не мигат.бутнах ляв десен , после пък като взе да излиза един пушек откам копчето за аварийните,викам ще бягам за пожарогасителя ама се размина , угасих колата и спря да пуши.после кат тръгнах пак нямаше проблем , ама това щракане все едно си включил мигача си продалжи... тряя се види какво му има да го е*а . нещо късо има явно.а дали имат нещо общо бушончетата ...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар