вчера ги гледам куките застанали под военното сложили радара , точно срещу моя блок.ама седят зад един камион , да не се видят отдалече. киснаха там сума си време . та само 1 гугутка си бяха спряли . някав ситроен ...пичове тая седмица ко ше правим , ще се подбираме ли за неделята пак :D
минавах от там със служебната,никой не присветна,добре,че си ги знам къде чекат инъче можеше и аз да им гургулича.
хах колега ей ся и аз изгорях с акт .. за фар не ми бил светел единия ляв фар ... как го видя това момче ..
светеше ли ти все пак или не? Гадно е,но нали се сещаш,че фара най-много се вижда Ако е стоп,мигач иди дойди,но...колко ще изгориш,казаха ли ти? къде бяха се скатали?
по скоро трябваше да ми пишат нещо .. абе в крайна сметка ченгела му викам чакай малко .. имам крушки ще ги оправя , и тои ами даваи ... и ходих рових се нищо смисал смених крушките и пак не светна .. ама тапата ми глава как не можях тогава да се сетя да погледна бушоните .. днес се оказа че бушончето е изгоряло само (( и ся зарад 1 бушон ше го ..... ама аз даже като отидох да му кажя че няма да стане той акта беше вече написан т... така или иначе и се заяждаха някви мн .. ам скатали се бяха долу под мотела в тъмното и аз ги знам че са там и си карах леко с 30 надолу ама на .. то винаги щом искат да се заядат могат и за гърнето ме мъмриха .. било мн шумно някви такива аз му обеснявам че ми бяха спрели колата заради това и минавах преглед и нищо не ми казаха .. той ми викаше кои те знае сигурно си минал с някои "ЖОКЕР " .. абе тапи ченгели кво да се праи ..
ти и да го оправиш нали се сещаш,че няма да ти се размине ,пъ и ако е само 20 лв пий една студена вода,няма една вечер да излезеш и толкова. То и без колан глобата е повече,че и точки взимат май...макар като се замисля,ако съм без колан си е за мен,но ако някой не ме види заради несветещ фар ще пострадат и други. Доста недомислици има в закона ни,затова ако не е сериозно нарушението (всмисъл ако е за малко пари и без точки) изобщо не се опитвам и нищо да правя,казвам им,виновен съм,съжалявам и това е...Да пише,предпочитам 50лв за държавата(поне там знам защо съм ги дал)отколкото 20 или 30 в неговия джоб и да рискувам още по-лошо ако не клъвне Карай си работата и да не ти пука за толкова :D
сорри колега на тебе май не ти вари брат , тия гарнета марнета , фарове.на мен пък ей ся кат са прибирах от работа , бе чува ми се че ми щрака мигача , ама гледам не съм го пуснал да кажеш случайно да съм бутнал ръчката.спрях гледам не мигат.бутнах ляв десен , после пък като взе да излиза един пушек откам копчето за аварийните,викам ще бягам за пожарогасителя ама се размина , угасих колата и спря да пуши.после кат тръгнах пак нямаше проблем , ама това щракане все едно си включил мигача си продалжи... тряя се види какво му има да го е*а . нещо късо има явно.а дали имат нещо общо бушончетата ...
Коментар