Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Той нов е 100-120 Освен ако този не е някоя хубава марка , тогава си струва
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

по-добре дай 20-30 лв. отгоре и си земи нов с гаранция.
      FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

bg_bombeto написа:
        по-добре дай 20-30 лв. отгоре и си земи нов с гаранция.
        колега аз да ти кажя ли те тия са яко китаски .. мисля да си взема би ксенон за 300 .. ама трябва да проучя добре нещата
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Tornado написа:
          coolboby написа:
          Prisovo тийм са най-зли.Заради тях щях да се хвърля в една нива! Нещастници
          Обиждаш а?Че сме малко шантави да ама чак пък нещастници.
          Ники, имах предвид конкретните лица!Всички имате много поздрави от Bally!!!!!!!!!!!! Най-вече Роската! :Р

Коментар

вчера ги гледам куките застанали под военното сложили радара , точно срещу моя блок.ама седят зад един камион , да не се видят отдалече. киснаха там сума си време . та само 1 гугутка си бяха спряли . някав ситроен ...пичове тая седмица ко ше правим , ще се подбираме ли за неделята пак :D
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
              пичове тая седмица ко ше правим , ще се подбираме ли за неделята пак :D
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ам ще се сабираме да. аз ще дойда но преди това ще съм в Русе на рали. и дано да се прибера на време.

Коментар

митакк .. няма ли свободни местеа .. ?! аз съм на линияя вечее

Коментар

coolboby написа:
                    Tornado написа:
                    coolboby написа:
                    Prisovo тийм са най-зли.Заради тях щях да се хвърля в една нива! Нещастници
                    Обиждаш а?Че сме малко шантави да ама чак пък нещастници.
                    Ники, имах предвид конкретните лица!Всички имате много поздрави от Bally!!!!!!!!!!!! Най-вече Роската! :Р
                    хахах абе то тогава беше една ... мани слабуу мн слабуу като изпалнение ама , в събота си беше баш баш ! :D

Коментар

Аз съм навитак за неделя, дано този път да сме повече паплач. Митак колко пари беше ксенона при вас бря?
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Охоо че вии и таквиз чудати работи ли слагате бре .. бряхх бряхх брях )

Коментар

van_dal написа:
                          Аз съм навитак за неделя, дано този път да сме повече паплач. Митак колко пари беше ксенона при вас бря?
                          брат незнам сега колко е несме копували отдавна. тре ще проверя и ще пиша тук за тия които искат да знаят ам за сега незнам кои ще ходим в русе ако има места с нас си ама май ще ходим колегите. ако няма да ходим с колегите от работа ще ходя с моята кола и ще се обадя.

Коментар

SilenceR написа:
                            вчера ги гледам куките застанали под военното сложили радара , точно срещу моя блок.ама седят зад един камион , да не се видят отдалече. киснаха там сума си време . та само 1 гугутка си бяха спряли . някав ситроен ...пичове тая седмица ко ше правим , ще се подбираме ли за неделята пак :D
                            минавах от там със служебната,никой не присветна,добре,че си ги знам къде чекат инъче можеше и аз да им гургулича.
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

мхм то там обикновено от светофара на метро като се нанижат една след друга и все някой ентусиаст тръгва , кога ли и аз ще изгоря...? (вече ми е време)
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

неделя да е от 19:00 ! че сигурно пак съм ан село
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X