вчера ги гледам куките застанали под военното сложили радара , точно срещу моя блок.ама седят зад един камион , да не се видят отдалече. киснаха там сума си време . та само 1 гугутка си бяха спряли . някав ситроен ...пичове тая седмица ко ше правим , ще се подбираме ли за неделята пак :D
Аз съм навитак за неделя, дано този път да сме повече паплач. Митак колко пари беше ксенона при вас бря?
брат незнам сега колко е несме копували отдавна. тре ще проверя и ще пиша тук за тия които искат да знаят ам за сега незнам кои ще ходим в русе ако има места с нас си ама май ще ходим колегите. ако няма да ходим с колегите от работа ще ходя с моята кола и ще се обадя.
вчера ги гледам куките застанали под военното сложили радара , точно срещу моя блок.ама седят зад един камион , да не се видят отдалече. киснаха там сума си време . та само 1 гугутка си бяха спряли . някав ситроен ...пичове тая седмица ко ше правим , ще се подбираме ли за неделята пак :D
минавах от там със служебната,никой не присветна,добре,че си ги знам къде чекат инъче можеше и аз да им гургулича.
мхм то там обикновено от светофара на метро като се нанижат една след друга и все някой ентусиаст тръгва , кога ли и аз ще изгоря...? (вече ми е време)
Коментар