Аз съм виждал на няколко коли "ELENA RACING TEAM" Явно е доста разпространено по малките градове А от тунинг форума това ме уби
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хубава тема сте подхванали,но да ви питам нещо,четох чрез търсачката,но да питам и тук...Искам да купя компект резервни крушки от тия евтините,за парлама пред кат ако се заядат,комплектите ги има в метро и мисля навсякъде другаде,но в метро са тия евтините...Та въпроса ми е какъв стандарт трябва да са крушките,четох че били H1 ,така ли е или греша?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Да Н1 са крушките, ама това със резервните крушки е пълна простотия, ако си с ксенон какво се прави в такъв случай. На мен не ми се е случвало да ме спират за крушки, ама ако ме спрат имам резервни и ще ги накарам куките да ми ги сменят да ги видя как ще се облещят :D Аз за да си сменя крушката на левия фар смъквам фара, че за по-лесно.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
аве ша им *** и номерата аз на тия .... то едва ли не за всеки детайл могат да се заядат.тей не е справедливо , не ние правим катастрофи.спират и се заяждат с по-обикновените хорица.... що не се заяждат с някой бабаит там някоя мутра а ?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:аве ша им *** и номерата аз на тия .... то едва ли не за всеки детайл могат да се заядат.тей не е справедливо , не ние правим катастрофи.спират и се заяждат с по-обикновените хорица.... що не се заяждат с някой бабаит там някоя мутра а ?ex.Мареа ТД100
Коментар
-
van_dal написа:Да Н1 са крушките, ама това със резервните крушки е пълна простотия, ако си с ксенон какво се прави в такъв случай. На мен не ми се е случвало да ме спират за крушки, ама ако ме спрат имам резервни и ще ги накарам куките да ми ги сменят да ги видя как ще се облещят :D Аз за да си сменя крушката на левия фар смъквам фара, че за по-лесно.ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар