хубава тема сте подхванали,но да ви питам нещо,четох чрез търсачката,но да питам и тук...Искам да купя компект резервни крушки от тия евтините,за парлама пред кат ако се заядат,комплектите ги има в метро и мисля навсякъде другаде,но в метро са тия евтините...Та въпроса ми е какъв стандарт трябва да са крушките,четох че били H1 ,така ли е или греша?
Да Н1 са крушките, ама това със резервните крушки е пълна простотия, ако си с ксенон какво се прави в такъв случай. На мен не ми се е случвало да ме спират за крушки, ама ако ме спрат имам резервни и ще ги накарам куките да ми ги сменят да ги видя как ще се облещят :D Аз за да си сменя крушката на левия фар смъквам фара, че за по-лесно.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
бе тъй си е прав си,но за 4 лв няма да се церемоня,ще взема един комплект крушки да стоят в колата,щото тия тъпунгери при акция светлина заради тия крушки може да се заядат!
Мда Ванката е прав , ама какво да се прави ... а дали биха се заяли за пожарогасителя , ако няма стикер от техния сервиз под КАТ ? а си има пломба оригинална
offf майка им и пожарогасители и с това ще трябва да се позанимая,значи викаш и за това,че няма печат могат да се хванат тия? поне се обурудвах с крушките,зор заман да има Първом обаче пустия пожарогасител ще почака,да мина през Митака да сменни маслото!
аве ша им *** и номерата аз на тия .... то едва ли не за всеки детайл могат да се заядат.тей не е справедливо , не ние правим катастрофи.спират и се заяждат с по-обикновените хорица.... що не се заяждат с някой бабаит там някоя мутра а ?
аве ша им *** и номерата аз на тия .... то едва ли не за всеки детайл могат да се заядат.тей не е справедливо , не ние правим катастрофи.спират и се заяждат с по-обикновените хорица.... що не се заяждат с някой бабаит там някоя мутра а ?
много сте прави!!! ако се заядът за нещо пък и да ми пишат акт веднага вазражение и в съда. и да видим кой крив кои прав кой на булката брат това последното го написах поинерция
Абе не е баш така , има да чакам докато стигна до съда да подам възражение ... Като излезе глобата не би ли трябвало да ти пратят писмо или постоянно трябва да се проверява в Кат
Да Н1 са крушките, ама това със резервните крушки е пълна простотия, ако си с ксенон какво се прави в такъв случай. На мен не ми се е случвало да ме спират за крушки, ама ако ме спрат имам резервни и ще ги накарам куките да ми ги сменят да ги видя как ще се облещят :D Аз за да си сменя крушката на левия фар смъквам фара, че за по-лесно.
колега в един форум гледах ксенон Х1 .. на 3 месеца 2ра ръка .. ?! кво мислиш струва ли си ?! 80 лв ?
Коментар