Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

кво става .. има ли артистии .. ?!
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

майче няма да има свободни хора за неделната ни сбирка ...
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

май май днес покрай празниците пропускаме То пък таман ти да се появиш , беше се изгубил :D
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

По темата за маслата:двигателни масла:selenia 20k 10w40 1л-14лвselenia gold 10w40 1л-11лвselenia turbo diesel 10w40 1л-11лв,5л-53лвtutela silverstone 15w40 1л-7лв mobil super m 15w40 1л-10лв,4л-45лвmobil super s 10w40 1л-16лв,4л-64лвmobil sint s 5w40 1л-20лвИмам хидравлични и масла за скоростни кутии(автоматични и ръчни)Предлагам пълната гама артикули на total, valvolin и маслени филтри Смяната БЕЗПЛАТНА!

Коментар

st.kostadinow написа:
            По темата за маслата:двигателни масла:selenia 20k 10w40 1л-14лвselenia gold 10w40 1л-11лвselenia turbo diesel 10w40 1л-11лв,5л-53лвtutela silverstone 15w40 1л-7лв mobil super m 15w40 1л-10лв,4л-45лвmobil super s 10w40 1л-16лв,4л-64лвmobil sint s 5w40 1л-20лвИмам хидравлични и масла за скоростни кутии(автоматични и ръчни)Предлагам пълната гама артикули на total, valvolin и маслени филтри Смяната БЕЗПЛАТНА!
            по принцип тук се доверяваме на един друг колега за смяна на консумативи и ремонт,но все пак нека имам и теб впредвид,къде се намира сервиза,ако имаш или работиш в такъв и само със смяна на масла ли се занимаваш?
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Гаража ми е на ул.Баба Мота 5,Там съм вечер след 17ч и почивните дни,освен смяна на масла извършвам ремонта на окачване и ходова част,смяна на консумативи и др.Цените за работа са ми приемливи,да не кажа ниски.същото се отнася и за частите и консумативите.Работя директно със вносителите им.Както се казва вземам ги от извора директно (имам обява в раздел бизнес обяви,може да погледнеш там,написъл съм и някой цени на извършваните от мен ремонти)Относно къде си правите колите знам,просто си предлагам услугите.

Коментар

колега тези цени за труд, на минута ли са или на час. не че нещо ама поне за цигари изкарваш ли си?

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  колега тези цени за труд, на минута ли са или на час. не че нещо ама поне за цигари изкарваш ли си?
                  Гледам във форума че хората са доволни от теб и работата ти и си спечелил уважението им!Не очаквах от теб такава дребнавост,все пак сме свободена страна със свободен паазар и конкуренция.Моя работа си е по колко вземам и на загуба ли работя!!!Но все пак като се интересуваш:Не плащам наем на помещнието в което работя,имам си други доходи на които разчитам да изхранвам семейството си.Надявам се че ти се е изяснило сега защо работя само "за цигари",относно качестото на работата ми:старая се да работя на макс. защото за мене всеки клиент е важен!Не съм голям сервиз и немога да си позволя издънки и загуба на клиенти.Както виждаш досега няма оплакване от мен и работата ми.Цените са за СВЪРШЕНА работа не на час или минута!

Коментар

Костадинов, Митко, излишен е спора!Костадинов, заповядай на нашите срещи!

Коментар

Нямам намерение да споря,обиждам и този род неща.Мерси за поканата

Коментар

аз неспоря! това ми е я пределно ясно колега кое как и зашо и колко. минал съм по тизи път и знам какво е. просто го казах в крагът на шегата но явно неси ме разбрал. но както и да е здраве да е! и заповядай на нашите збирки да се запознаем. все пак човек до човека опира!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          аз неспоря! това ми е я пределно ясно колега кое как и зашо и колко. минал съм по тизи път и знам какво е. просто го казах в крагът на шегата но явно неси ме разбрал. но както и да е здраве да е! и заповядай на нашите збирки да се запознаем. все пак човек до човека опира!
                          Ок,не съм те разбрал че се шегуваш. Мерси за поканата,ще намина някой път.

Коментар

Aбе Митак , как беше в Сливен или не си очарован
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

еи сега са рових във Тунинг Форума , можеби за първи път така по задълбочено и ми направи впечатление един подпис на един колега !!!!!!!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Разпилях се от смях !
                              Прикачени файлове
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

беше много яко. имаше доста напомпани бегачки.uBoy: виждал ли си "PAVLIKENI RACING TEAM" аз го видях тоя надпис на едно рено. щях да падна до него от смях

Коментар

Working...
                                X