Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

didalko написа:
    Пичове, чудя се какво масло сега да сложа на Мареята - Selenia 20K (с каквото беше до сега), Selenia Gold или Castrol Magnatec. Нещо със Selenia-та ми е доста висок шумът на двигателя (като изключим аспухната система), а за Castrol-а ми споменаха, че двигателят бил сравнително по-тих на високи обороти, поне от човек, който е сложил на Мареята такова масло. Вие какво мислите? Тука в Търново Selenia 20K го намерих за малко под 18 лева/ 1литър, Selenia Gold ми го предлагат за по 12,50 лв/ 1 литър, а Castrol Magnatec го видях за малко над 20-тина лева/ 1 литър.
    А къде в крайна сметка продават Селения в Търново?

Коментар

и аз не съм сигурен за неделята Митак щото за сега ще ходя на едно село с приятели .... и нищо не знам ... предполагам че няма да мога (да сме си честни)
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

колега миналата година си купувах селеня в един магазин за авто аксесоари който се намира над спортната зала дето е едно кафене ТЕОНА се казва.магазина се пада от ляво на кафенето... ще видиш надписи по прозорците от рода на акумулатори , филтри , ремъци .... (даже надписите аз съм ги лепил ) тубата 2 литра беше 27 лв. това от мен ... успех
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

fuoco написа:
          Има при JacK`DanielS във сервиза, а има и на ДАП-а.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Както каза Ванката(van_dal) иди при Митака, купи маслото от него..и смяната е аванта Митак...чуй ся мойто момче! Нагъл или не..тук от форума сме ти редовни клиенти, дали щото Фиат са калпава марка или защото са вече на сериозни километри и години, се чупят! Породено от това, мисълта ми е КАРТА ЗА НАМАЛЕНИЕ! Помислете го!Айде със здраве!Това го приемай както на шега, така и на сериозно

Коментар

coolboby написа:
              Както каза Ванката(van_dal) иди при Митака, купи маслото от него..и смяната е аванта Митак...чуй ся мойто момче! Нагъл или не..тук от форума сме ти редовни клиенти, дали щото Фиат са калпава марка или защото са вече на сериозни километри и години, се чупят! Породено от това, мисълта ми е КАРТА ЗА НАМАЛЕНИЕ! Помислете го!Айде със здраве!Това го приемай както на шега, така и на сериозно
              виж ся. аз незнам какво съм правил друга на твоята кола освен да и сменя маслото за карти несъм чувал ама за промоции да като почнеш да правиш колата (дане дава господ) нещо по сериозно естесвено че ще има отстъпки. все пак сме си наши хораТедо: за ся сме пълни колите ако някой се откаже ще свиркам.

Коментар

Митак, не можеш да ми схванеш иронията!Много хора вече не ме обичат, да не кажа мразят, заради гадния му хумор!Съжалявам, ако по някакъв начин съм те засегнал или не си се почувствал добре!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  Тедо: за ся сме пълни колите ако някой се откаже ще свиркам.
                  ок
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

SilenceR написа:
                    мда и при мене нещо такова се получава със скоростите ... ти каква кола колега караш ... че на подписа не пише нищо ...
                    marea td100 е колата
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

coolboby написа:
                      Митак, не можеш да ми схванеш иронията!Много хора вече не ме обичат, да не кажа мразят, заради гадния му хумор!Съжалявам, ако по някакъв начин съм те засегнал или не си се почувствал добре!
                      споко бе и аз се чудех по какво ми приличаш на Къци Базик!!!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                        споко бе и аз се чудех по какво ми приличаш на Къци
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Еми аз честно съм доволен от цените при Митака, взимат си нормално за ремонта, но получаваш добро отношение и високо качество на работата, което в много други сервизи е рядко срещано, а и като прибавим към това, че оставяш колата равалена и отиваш да си я вземеш готова, не те занимават да търсиш части и глупости.Aбе Митак колко пари беше ксенончето при вас?

Коментар

fuoco написа:
                            didalko написа:
                            Пичове, чудя се какво масло сега да сложа на Мареята - Selenia 20K (с каквото беше до сега), Selenia Gold или Castrol Magnatec. Нещо със Selenia-та ми е доста висок шумът на двигателя (като изключим аспухната система), а за Castrol-а ми споменаха, че двигателят бил сравнително по-тих на високи обороти, поне от човек, който е сложил на Мареята такова масло. Вие какво мислите? Тука в Търново Selenia 20K го намерих за малко под 18 лева/ 1литър, Selenia Gold ми го предлагат за по 12,50 лв/ 1 литър, а Castrol Magnatec го видях за малко над 20-тина лева/ 1 литър.
                            Еми по принцип на местата, където продават масла.
                            Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

Ко стааа бе язруди?

Коментар

ае тая седмица е толкоав ялова 4е си нямате и на престава има в плевен мотори в пловдив копе сабор и ся вии а аз 6а варя на гости при баба и дядо"на моита родителите" няма кво да кава просто ; приятно искарване на си4ко които 6а се пресаиденят кам копоните и се надявям някои да пи6и после
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X