didalko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
колега миналата година си купувах селеня в един магазин за авто аксесоари който се намира над спортната зала дето е едно кафене ТЕОНА се казва.магазина се пада от ляво на кафенето... ще видиш надписи по прозорците от рода на акумулатори , филтри , ремъци .... (даже надписите аз съм ги лепил ) тубата 2 литра беше 27 лв. това от мен ... успехCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Както каза Ванката(van_dal) иди при Митака, купи маслото от него..и смяната е аванта Митак...чуй ся мойто момче! Нагъл или не..тук от форума сме ти редовни клиенти, дали щото Фиат са калпава марка или защото са вече на сериозни километри и години, се чупят! Породено от това, мисълта ми е КАРТА ЗА НАМАЛЕНИЕ! Помислете го!Айде със здраве!Това го приемай както на шега, така и на сериозно
Коментар
-
coolboby написа:Както каза Ванката(van_dal) иди при Митака, купи маслото от него..и смяната е аванта Митак...чуй ся мойто момче! Нагъл или не..тук от форума сме ти редовни клиенти, дали щото Фиат са калпава марка или защото са вече на сериозни километри и години, се чупят! Породено от това, мисълта ми е КАРТА ЗА НАМАЛЕНИЕ! Помислете го!Айде със здраве!Това го приемай както на шега, така и на сериозно
Коментар
-
Еми аз честно съм доволен от цените при Митака, взимат си нормално за ремонта, но получаваш добро отношение и високо качество на работата, което в много други сервизи е рядко срещано, а и като прибавим към това, че оставяш колата равалена и отиваш да си я вземеш готова, не те занимават да търсиш части и глупости.Aбе Митак колко пари беше ксенончето при вас?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
fuoco написа:didalko написа:Пичове, чудя се какво масло сега да сложа на Мареята - Selenia 20K (с каквото беше до сега), Selenia Gold или Castrol Magnatec. Нещо със Selenia-та ми е доста висок шумът на двигателя (като изключим аспухната система), а за Castrol-а ми споменаха, че двигателят бил сравнително по-тих на високи обороти, поне от човек, който е сложил на Мареята такова масло. Вие какво мислите? Тука в Търново Selenia 20K го намерих за малко под 18 лева/ 1литър, Selenia Gold ми го предлагат за по 12,50 лв/ 1 литър, а Castrol Magnatec го видях за малко над 20-тина лева/ 1 литър.Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
ае тая седмица е толкоав ялова 4е си нямате и на престава има в плевен мотори в пловдив копе сабор и ся вии а аз 6а варя на гости при баба и дядо"на моита родителите" няма кво да кава просто ; приятно искарване на си4ко които 6а се пресаиденят кам копоните и се надявям някои да пи6и послеdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар