то с ограничението и спазнето си е така,но поне ти би трябвало да знаяеш,че участъка е прав и много дълъг,аз само като се отпусна и съм набрал 60 и не се усеща грам,ай си се улисал,ай са те гепили....трябва ли на подобно място където дори не е в самия град ограничението да 50 ? С 50 имам чувството,че лазя,а опитайки се да карам с толкова двигателя се това,поне моя...на 2-ра вдига високи обороти и почва да ръмжи,на 3-та пък са много ниски и така :D нека хората си знаят къде дебнат тия!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
така: някой иска ли да ходи на ДРАГ в Сливен тази неделя? В неделя от 10ч. започва. От Търново тръгваме 2 или 3 коли за там. Някой от вас ако иска да се предъедини към групичката да пише тук или да ми се обади . предполагам че ще тръгнем към 7:30-8:00ч. (не е определен час за тръгванме все още) за повече информация вижте във Тунинг форума. SORRY, dobo, uBoy,bobi, vandal и всичко други опалченци ко ше кажете? за първите трима ги знам че неса вред на главата ама за другите несъм сигурен
Коментар
-
JacK`DanielS написа:така: някой иска ли да ходи на ДРАГ в Сливен тази неделя? В неделя от 10ч. започва. От Търново тръгваме 2 или 3 коли за там. Някой от вас ако иска да се предъедини към групичката да пише тук или да ми се обади . предполагам че ще тръгнем към 7:30-8:00ч. (не е определен час за тръгванме все още) за повече информация вижте във Тунинг форума. SORRY, dobo, uBoy,bobi, vandal и всичко други опалченци ко ше кажете? за първите трима ги знам че неса вред на главата ама за другите несъм сигуренГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
еее и аз се дъня тая събота и неделя .. Събота заминавам за Своге че брачеда има бал междодругото аз отдавна чакаля за някакви организации наоколо за някакъв тип състезания скоро май в търговище трябва да има състезание по Надсвирване , но незнам на коя дата . Ходи ми се много и на националните дрифт състезания но незнам наоколо дали има писта за тяхПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
null.zero написа:@JacK`DanielS: колега на мен ли свирна тая вечер на Беляковско ... или на някой с кола
Коментар
-
боби: някаде по 8-10лв комплекта за фаровете и 12лв мисял че бяха H3 за халогените.Сори: абе нея ли видя тая мастия с пикапа бе мале колко я посувах... като ме изнерви к ода прая гледам да се шмугна между колоната uBoy: трябва да проверя за това надсвирване и задрифта. попринцип дрифта се провежда със Плевен, аз съм редовен там ше тряаа да видя кога е 2-ри кръг и щи се обадя.(ше пиша тука).Ари бе няма ли навити за неделя??? единия ша оди за шоколад във своге другия ша оди за банички незнам каде си третия ше бачка. тц тц тц язък!!!
Коментар
-
Пичове, чудя се какво масло сега да сложа на Мареята - Selenia 20K (с каквото беше до сега), Selenia Gold или Castrol Magnatec. Нещо със Selenia-та ми е доста висок шумът на двигателя (като изключим аспухната система), а за Castrol-а ми споменаха, че двигателят бил сравнително по-тих на високи обороти, поне от човек, който е сложил на Мареята такова масло. Вие какво мислите? Тука в Търново Selenia 20K го намерих за малко под 18 лева/ 1литър, Selenia Gold ми го предлагат за по 12,50 лв/ 1 литър, а Castrol Magnatec го видях за малко над 20-тина лева/ 1 литър.Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
Според мен ако ще слагаш селяния по-добре Голд, другата е за по-голям пробег, зависи колко правиш годишно, ако за една година правиш 15 и нагоре хил. км. слагай 20К. Кастрола си е добро масло стига да не е някой ментак, а и е скъпичко около 20лв. Абе каквото сложиш се файда е само да не е М10Д Аз в момента съм с Политрон, но това ми е първото масло на тази кола, смятам да го сменя със селяния, ама ще е есента чак, тогава ще мога да ти кажа и за Политрона дали е бил добър.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар