Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тедо какво става с колата ? почнат лие ремонта ?
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Утре ако остане време ще я заведа при застрахователя , т.е по план към края на другия месец ще е готова Не знам колко ще ме моткат . Кажете добър тенекеджия
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

при Колев най-десния гараж при Роската

Коментар

Митак да те питам другата седмица цялата ли ще я работите , кога ще почивате? . да знам кога да дойда да видите че нещо се разхлопа работата отпред и незнам кво е . и една гарнитура да се смени.ииии друго майче няма , не се сещам засега поне :D
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Абе Митак какъв антифриз ми сипвахте вие, че ще трябва да долея към половин литър концентрат, избила ми е едната пробка за обезвъздушаване тази отгоре на радиатора. Случайно да ти се намира такава тапичка? Мамицата и половината резба е останала вътре, утре ще мъча да я развивам.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
              Абе Митак какъв антифриз ми сипвахте вие, че ще трябва да долея към половин литър концентрат, избила ми е едната пробка за обезвъздушаване тази отгоре на радиатора. Случайно да ти се намира такава тапичка? Мамицата и половината резба е останала вътре, утре ще мъча да я развивам.
              къто сипеш няма нзачение. самоче на мястото на тъапичката се навива някво болче със оплатнение + силикон. самнява ме да го развиеш останалото. но пробвай

Коментар

SilenceR написа:
                Митак да те питам другата седмица цялата ли ще я работите , кога ще почивате? . да знам кога да дойда да видите че нещо се разхлопа работата отпред и незнам кво е . и една гарнитура да се смени.ииии друго майче няма , не се сещам засега поне :D
                ще почиваме. обади се след празниците няма проблем ще те опраим

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  къто сипеш няма нзачение. самоче на мястото на тъапичката се навива някво болче със оплатнение + силикон. самнява ме да го развиеш останалото. но пробвай
                  Свичко е 6 и аз се учудих, но останалата резба упях да я развия, че и капачка си намерих оригиналдъ. Хубаво значи слагам някъв син антифриз и тва е. Що не дойде у неделята на сбирката бе див?

Коментар

uBoy вече бръмчиш с бегачката , вчера я видях пред работата ти спряна :D Колеги кажете експертно мнение , да повличам ли http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=441136#441136
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Направо ги лепвай и двата цената не е лоша, а и да имаш резервен и за другата страна

Коментар

влачи ! и цената е добра ама гледаи да ги спазариш тои да ти плати доставката се пак нов е 85лв или някъде там моя толкова беше

Коментар

uBoy написа:
                          влачи ! и цената е добра ама гледаи да ги спазариш тои да ти плати доставката се пак нов е 85лв или някъде там моя толкова беше
                          при http://axm-auto.com/ е 60 лв. нов, но дали е поцинкован?
                          Alfa 147 JTD 115 hp
                          ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

29.04 има патрулка на бул.България отсечката за метро!
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Тяхната ..... ченгеджийска, дебнат на всеки ъгъл. Внимавайте и ако се спускате от телферите към Чолаковци, често дебнат точно на завоя, а ограничението е 40.

Коментар

paralesa написа:
                                29.04 има патрулка на бул.България отсечката за метро!
                                Спазвайте закона за движение по пътищата и патрулките няма да ви вадят очите.
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X