Тедо какво става с колата ? почнат лие ремонта ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Митак да те питам другата седмица цялата ли ще я работите , кога ще почивате? . да знам кога да дойда да видите че нещо се разхлопа работата отпред и незнам кво е . и една гарнитура да се смени.ииии друго майче няма , не се сещам засега поне :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Абе Митак какъв антифриз ми сипвахте вие, че ще трябва да долея към половин литър концентрат, избила ми е едната пробка за обезвъздушаване тази отгоре на радиатора. Случайно да ти се намира такава тапичка? Мамицата и половината резба е останала вътре, утре ще мъча да я развивам.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Абе Митак какъв антифриз ми сипвахте вие, че ще трябва да долея към половин литър концентрат, избила ми е едната пробка за обезвъздушаване тази отгоре на радиатора. Случайно да ти се намира такава тапичка? Мамицата и половината резба е останала вътре, утре ще мъча да я развивам.
Коментар
-
SilenceR написа:Митак да те питам другата седмица цялата ли ще я работите , кога ще почивате? . да знам кога да дойда да видите че нещо се разхлопа работата отпред и незнам кво е . и една гарнитура да се смени.ииии друго майче няма , не се сещам засега поне :D
Коментар
-
JacK`DanielS написа:къто сипеш няма нзачение. самоче на мястото на тъапичката се навива някво болче със оплатнение + силикон. самнява ме да го развиеш останалото. но пробвай--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
uBoy вече бръмчиш с бегачката , вчера я видях пред работата ти спряна :D Колеги кажете експертно мнение , да повличам ли http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=441136#441136Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
uBoy написа:влачи ! и цената е добра ама гледаи да ги спазариш тои да ти плати доставката се пак нов е 85лв или някъде там моя толкова бешеAlfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар