Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ами наполедък много бе спьва часа който сте избрали .. вече даже и 7:00 е светло .Обикновенно неделя си ходя на село и ми е много трудно да смогна до 5:00, 6:00 по-става ама 7 ми се вижда най-добре
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

зарибен съм батка за 7ч. в понедекник някой друг????????????

Коментар

През седмицата ми е идиално ;] само да не е сряда

Коментар

Аз отпадам за следващите няколко сбирки Малко не е за казване , но ме блъснаха . Не са много щетите - преден и заден калник , но ядовете големи , че ме писаха несправедливо според мен виновен Та някой ако знае какво е нарушение по чл 42 , ал 1 да казва , че единия полицай беше голям гадняр , но и двамата бяха мълчаливи
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Мене през седмицата трудно ще ме накараш да изляза преди 8ч........
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

през седмицата не можеш угодиш на никой според мен,защото пък има такива като мен(не знам колко са тук) ,които имат семейства и трудно могат да отсъстват вечер по-късно!
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Точно за това си правим срещите в неделя, защото през седмицата повечето сме на работа до 5-6, докато се прибереш да хапнеш, един душ, малко тв. и то става 8 ч. и 7ч. делничен ден за среши е малко на никъде, иначе в неделя съм навитак и за 6, 7, 8ч. не ме бърка.

Коментар

Съгласен съм за 19:00ч, но за 07:00-не Шегувам се Не ме притеснява 19:00ч. защото вече не съм на работа

Коментар

Привет фенове от Велико Търново .Ако организирате сбирка след 4 май ще имате още един присъстващ.Ще следя форума :D
                    Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

Е супер значи вече да се разбираме така за 19:00 в неделя. milen11 добре дошъл във форума! Идвай някой път да се запознаем, до сега срещите винаги бяха в неделя на стадиона от горната страна, в момента правим малко разместване на часа, да е по-удобно за повече хора, пък и деня стана по-дълъг. Следи темата и не му мисли идвай на място!

Коментар

СТАВА .. 19:00 на стадиона .. дано се върнем по-рано от село и съм на линия Тедо , ще те возим ) Митак , биричка ли ще пийваш тая вечер ? :D

Коментар

за първи път влизам в този раздел, и с изненада установих че има доста колеги от Търново във форума. И освен това си се и събирате! Аз принципно също съм от Търново, обаче се прибирам основно събота и неделя и по празници. Може и аз някой ден да се весна на някоя сбирка, ама определено няма да е този weekend. Приятно изкарване!

Коментар

Не съм в България а в Португалия но на 2 май се прибирам за един месец отпуска и ще ми е приятно да се видя и запозная с феновете на марката FIAT от Велико Търново
                            Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp

Коментар

uBoy написа:
                              СТАВА .. 19:00 на стадиона .. дано се върнем по-рано от село и съм на линия Тедо , ще те возим ) Митак , биричка ли ще пийваш тая вечер ? :D
                              е че как все пак човек трябва да се отпусне след дълаг работен ден ам тебе какво те бяха пакетирали такъв? кви бяха тия весници по предното стакло(като танкис беше ) га ша го боядисваш дзверо?

Коментар

трябваше днеска ама се отложи за утре сутринта,па да видим, че вече 2 седмици откачам без пунтьо

Коментар

Working...
                                X