paralesa ти си няма6 и на престава колко книжки са останали тамм... таи4е се радваии 4е си милан само с акт и то4кии ... или пари ..... аи акта е за 50 леа поне за тея работи сам компетентен .... с преви6аването на скороста !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
d0b0 написа:касметлия..... мен като ме спрат и парвото което ми викат е "НЕ СЕ ПРОБВАИ НЯМА СМИСАЛ " малко тупо ....ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
ми явно фамилия на книжката ти издава :D Аз пък се кефя на идиотизма им,например на баджанак ми баща му е полицай и баджанака като пътува с баща си го оставя той да кара,а оня е бъзикчия...Обикновено ако не бърза се почва една дай документи,лалала скоростта му в нормата,дай аптечка,глупости ...всичко за което могат да се хванат изрядно и накрая оня им вика, "Абе КОЛЕГА,не разбра ли,че пари от нас няма да изкараш,ами дай си караме по пътя" естествено го питат "ама ти що не казваш,че си колега,като е така минавай" :D Смешно е да видиш израженията на лицата,като останат с пръста в устаex.Мареа ТД100
Коментар
-
тей сте се развихрили с тия куки , че нема накаде.майче тук всеки е ял калая освен мен.да чукна на дърво до сега нямам актове и отнети точки.ама и тей кат не настъпвам колата мн мн и спазвам ограниченията.то и линейката не варви кой знае колко че да превишавам ама веднъж как щях да го изям ... от светофара на пазара тръгвам и нагоре една колона братче от 6-7 коли може би , ама карат със 30тей почти до кафе елена , изпреварвам ги аз ама вече направих 100 нагоре и куките чакалят до хускварната.направо изтръпнах,добре че си бяха спряли кола . иначе го изядох яката...иначе са ме спирали де ей тей за контролна проверка , ама без проблеми.тей че момчета умната кат карате , че си таковало таковата..... за тая неделя зарибени има ли , мислете къде да ходим?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Аз съм зарибявка за тази неделя, ама да се съберем повече хорица. Сашо и Иво не сте идвали от един век насам, хайде стегнете се! Може да се съберем на стадиона и после да врътнем една почетна обиколка из града и да ходим на Арбанаси например да пием по едно кафе или някъде другаде не знам, зависи какво ще е времето, че навън в момента е малко хладничко.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар