Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е благодаря,това ме успокои,гражданската си я имам ,колцата е Мареа 97 тди100 надявам се правилно я изписвам Тая седмица мислех да дойда на стадиона,но все още не съм си изградил навик за такива срещи и пропуснах часа,докато видя и то станало 17,30...но на някоя от следващите срещи със сигурност ще се поява!!! Снимки ще има,но съм малко суеверен,няма да поствам докато не е напълно моя и не я тествам на дълго както мисля тая седмица по празниците.
    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
      колцата е Мареа 97 тди100 надявам се правилно я изписвам
      почти На Фиатите означенията са само ТД (TD100), че ТДИ е запазено име на VW/Audi . А седан или комби е
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

комби е,аз комби си търсех,че тенденцията е семейството да става повече от двама )))))))
        ex.Мареа ТД100

Коментар

хайде на следващата среща налиния да си и на мене ми беше така в началото, никой не познавам ама са навих и дойдох Момчета .. днеска взех калник,нов мигач и халоген ( по точно баща ми ги взе, аз нямах време) 90лв за всичко, смъкнахме калника с татко утре ще слагаме новия да видим че свичко е ОК и после идва ред на пръскането на преден капак ( тои си беше поулющен) калники броня , таман и задната броня ще оправя Надявам се до края на седмицата да съм готов , ако не началото на другата жалко само за джантите .. отлагат се за другия месец след заплатено време
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ако следващата не е по празниците ще съм на линия
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Тази седмица се падат точно празници, яко чукане ще има......с великденски яйца разбира се . Та е много вероятно да пропуснем срещата.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

щом може и да няма още по-добре,че няма как да пшрисъствам,ще пътувам до Ивайловград,при роднините на моятада ви питам откъде в търновграда зареждате и доволни ли сте! Искам да си намеря подходящата бензиностанция,па макар да е вярно,че горивото от едно място идва...че какви ли не митове съм чувал за нашенската нафта,иска ми се да зареждам с нещо добро моята "печка" оня ден заредих на омв,уж засега съм доволен,но да видим...
                ex.Мареа ТД100

Коментар

дизел - ЕКО ... ако вече не са я развалили

Коментар

Иво, митове и легенди се носят за "оня с пунтото в мола" Всеки 2-ри ми идва с информацията..."Малиии гледах Бърз и яростен, ама да знаеш после, всеки на прекъсвач в мола, пък един с Пунто, мола щеше да събори"Сори за иронията, но си е истина

Коментар

бях обещал да кача снимки на мария,ето ги
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

aa тая марея .. не беше ли спряна на паркинга на полтава онзи ден .. че ми направи впечатление емблемата . .?! :П
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                          aa тая марея .. не беше ли спряна на паркинга на полтава онзи ден .. че ми направи впечатление емблемата . .?! :П
                          Ако я няма емблемата на предната решетка по нищо не може да се разбере ,че е Фиат Мареа.Защо всички надписи по задна врата и калници липсват.
                          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

е повечето може да не разбират че е фиат мареа.. ама доколкото се сещем мареите отпред маската е с трите линиики като повечето фиати смисал това със синята емблема е друго ако не се лъжя . ?!
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

на Полтава не съм спирал с тази кола,последно най-близо до полтава спирах между оборище 12 и С Велики 9За това къде са и надписите не знам,не може да ми отговори и предишния собственик,но съм сигурен,че е блъскана,вероятно е пребоядисвана и затова(което не значи автоматично ,че колата не става макар и удряна)За емблемата виждал съм и такава и но повече съм виждал другата с трите черти,не знам вероятно по годината на произвоство се различават инъче колата в момента си я паркирам над краков 10(печално известен ни блок) има едно сребристо пунто,двуврато с хубава джанта,което спира понякога там ,на някой съфорумец ли е???
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

s00rry днеска да си спирал до баварска къща сутринта coolboby хахах да е яко са изложих ама ко да се прай

Коментар

Working...
                                X