е благодаря,това ме успокои,гражданската си я имам ,колцата е Мареа 97 тди100 надявам се правилно я изписвам Тая седмица мислех да дойда на стадиона,но все още не съм си изградил навик за такива срещи и пропуснах часа,докато видя и то станало 17,30...но на някоя от следващите срещи със сигурност ще се поява!!! Снимки ще има,но съм малко суеверен,няма да поствам докато не е напълно моя и не я тествам на дълго както мисля тая седмица по празниците.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хайде на следващата среща налиния да си и на мене ми беше така в началото, никой не познавам ама са навих и дойдох Момчета .. днеска взех калник,нов мигач и халоген ( по точно баща ми ги взе, аз нямах време) 90лв за всичко, смъкнахме калника с татко утре ще слагаме новия да видим че свичко е ОК и после идва ред на пръскането на преден капак ( тои си беше поулющен) калники броня , таман и задната броня ще оправя Надявам се до края на седмицата да съм готов , ако не началото на другата жалко само за джантите .. отлагат се за другия месец след заплатено времеПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
щом може и да няма още по-добре,че няма как да пшрисъствам,ще пътувам до Ивайловград,при роднините на моятада ви питам откъде в търновграда зареждате и доволни ли сте! Искам да си намеря подходящата бензиностанция,па макар да е вярно,че горивото от едно място идва...че какви ли не митове съм чувал за нашенската нафта,иска ми се да зареждам с нещо добро моята "печка" оня ден заредих на омв,уж засега съм доволен,но да видим...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
s00rry написа:aa тая марея .. не беше ли спряна на паркинга на полтава онзи ден .. че ми направи впечатление емблемата . .?! :ПFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
на Полтава не съм спирал с тази кола,последно най-близо до полтава спирах между оборище 12 и С Велики 9За това къде са и надписите не знам,не може да ми отговори и предишния собственик,но съм сигурен,че е блъскана,вероятно е пребоядисвана и затова(което не значи автоматично ,че колата не става макар и удряна)За емблемата виждал съм и такава и но повече съм виждал другата с трите черти,не знам вероятно по годината на произвоство се различават инъче колата в момента си я паркирам над краков 10(печално известен ни блок) има едно сребристо пунто,двуврато с хубава джанта,което спира понякога там ,на някой съфорумец ли е???ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар