Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    момчета и тая седмица ще пропусна, с тая кола не ми се рискува мн някои акт да ми пишат заради мигача, като я оправя съм 100% налиния
    Ти луд ли си! Какъв акт за мигача! Нищо няма да ти кажат!Аз ако съм по-добре, ще дойда! Защото съм болен от 4 дена вече, с температура и едва мърдам!

Коментар

coolboby написа:
      Аз ако съм по-добре, ще дойда! Защото съм болен от 4 дена вече, с температура и едва мърдам!
      Заразно ли е, ако не е идвай аре бе че малко си подсмърчал ще те изтраем. Еее Иво голямо си диване, ама се случва и на най-добрите, пък като гледам мигача си работи, нали, нищо не могат да ти кажат, ела ще разлаем месеца. Така като гледам пораженията не са много, за 100-150лв. ще си пак лъщарка.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

колеги аз днес съм на линияя !
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Пропускам ,че и без това наще ме влачиха на село и ся си влизам s00rry видях бравока спрян на беляковско до Косера
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
            s00rry видях бравока спрян на беляковско до Косера
            Трябваше да го чуеш , не само да видиш .s00rry , ето еленов рог http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...5&highlight=и тези не са лоши http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=41125
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

uBoy аз там живея ... , RoMeO_156_GTA аз ги знам тия жянтета .. ама нещо не ме зарибяват не ми вдъхват доверие (:

Коментар

кои бяхте? дайте снимки да видя какво съм изпуснал
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Снимки няма , но бяхме 4 коли и скутер Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

че кой беше с двуколесното МПС?

Коментар

колеги,я кажете в Търново или региона къде може да се намерят лети джанти втора ръка...един колега търси някъде,където ще има избор,за да иде да види...търси си 15-ки
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

колега аз давам 15 ски .. ако му харесат може да направим сделкатаа 4по98 са
                        Прикачени файлове

Коментар

s00rry написа:
                          колега аз давам 15 ски .. ако му харесат може да направим сделкатаа 4по98 са
                          има хонда не му вършат работа,неговите са 4х100
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

ем аз да ти кажя ... че не съм много сигурен за размера .. защото съм с фланци .. .. мисля си че са на 98 само .. ама може и на 100 да са .

Коментар

питах аз на вруги места ,но противоречиви отговори,затова искам да чуя Търновци ,че май всеки кат си е за него си изискванията! Та на въпроса,като ида в кат да сменям регистрацията,задължително ли е да е платен данъка на колата и искат ли такава бележка,или не! Защото аз мислех,че искат,но май предната кола като я минавах не ми го гледаха,а и един колега,тоя дето търси джантите,си минава скоро хондата и каза,че не е носил бележки за платен данък!!! В крайна сметка трябва ли ми или не,защото искам да мина тая седмица в кат,предстои ми път и да не мъкна договори с мен,пък и да не изтърва срока...
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

За регистриране не ти трябва платен данък, само "Гражданска отговорност" и ако колата ще остане със същата регистрация се ходи само с документите, колата не се преглежда. Каква ти е колата, пусни снимки да я видим и ако искаш ела някой път в неделя да се видим.
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X