uBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Аз ако съм по-добре, ще дойда! Защото съм болен от 4 дена вече, с температура и едва мърдам!--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
uBoy написа:s00rry видях бравока спрян на беляковско до КосераFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
питах аз на вруги места ,но противоречиви отговори,затова искам да чуя Търновци ,че май всеки кат си е за него си изискванията! Та на въпроса,като ида в кат да сменям регистрацията,задължително ли е да е платен данъка на колата и искат ли такава бележка,или не! Защото аз мислех,че искат,но май предната кола като я минавах не ми го гледаха,а и един колега,тоя дето търси джантите,си минава скоро хондата и каза,че не е носил бележки за платен данък!!! В крайна сметка трябва ли ми или не,защото искам да мина тая седмица в кат,предстои ми път и да не мъкна договори с мен,пък и да не изтърва срока...ex.Мареа ТД100
Коментар
-
За регистриране не ти трябва платен данък, само "Гражданска отговорност" и ако колата ще остане със същата регистрация се ходи само с документите, колата не се преглежда. Каква ти е колата, пусни снимки да я видим и ако искаш ела някой път в неделя да се видим.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар