s00rry Тая вечер ти свирнах към 22:00ч. Ти беше пред Racing Caffe(Herson)...не знам дали ме фиксира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хаха така ли му викате вие ... :Д :Д :Д ами .. то нямаше каде да спра пред нас и се наложи там .. май май забелязах нещо такова с едно бяло браво . ?!по късно голямо приключение да се прибираш от тамо само бегачки там , към 23 и 30 се дръпнахме на петрола с един мерцедес ц 200 само 4е беше дизел 140 коня .. .. на метро ми светеше да спра неможя да ме догони после навръщане стана хубава гонка ама .. излезе няква кола от обратния завой и трябваше да се намаля .. )ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Колеги, миналата година по това време след като се сдобих с Мареята й смених маслото със Selenia 20K, до днешна дата съм навъртял малко над 11 000 км. Двигателят ми според километража (за който се съмнявам, че са реалните километри) е на 186 500 км т.е. при последната смяна беше на 175 000 км. Според вас по-добре ли е да го сменя вече маслото и с какво да е, при положение, че двигателя е стар, а маслото не е бистро или мога да изкарам лятото и на есен да го сменя тогава, но с какво да бъде евентуалано?Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
s00rry написа:хаха така ли му викате вие ... :Д :Д :Д ами .. то нямаше каде да спра пред нас и се наложи там .. май май забелязах нещо такова с едно бяло браво . ?!по късно голямо приключение да се прибираш от тамо само бегачки там , към 23 и 30 се дръпнахме на петрола с един мерцедес ц 200 само 4е беше дизел 140 коня .. .. на метро ми светеше да спра неможя да ме догони после навръщане стана хубава гонка ама .. излезе няква кола от обратния завой и трябваше да се намаля .. )Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
didalko написа:Колеги, миналата година по това време след като се сдобих с Мареята й смених маслото със Selenia 20K, до днешна дата съм навъртял малко над 11 000 км. Двигателят ми според километража (за който се съмнявам, че са реалните километри) е на 186 500 км т.е. при последната смяна беше на 175 000 км. Според вас по-добре ли е да го сменя вече маслото и с какво да е, при положение, че двигателя е стар, а маслото не е бистро или мога да изкарам лятото и на есен да го сменя тогава, но с какво да бъде евентуалано?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ОК, за маслото ясно вече! А я кажете къде цените са най-тънки за нови гуми тука в Търново? Какво бихте ми препоръчали с оптимални цена/качество за летния сезон т.е. възможно по-ниска цена, но с прилични качества. Бих искал да си взема такива 15-ки, които и на мокра настилка да се държат сравнително стабилно по завоите. А иначе ходих до Самоводене, баси и скъпотията дето е там ...Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)
Коментар
-
а вече земам мн да се нервя като гледам как сички се сабират а ни само седим и четем по форомите как е билооо... какво ще кажете да земим да идим на рибарица на 26.04.2009 ако тря и за 1 ден да идим сутринта и да се варним или на габрово на гонките .... надявам се да се зарибите и да идим ..... аз са надявам да има кандидатиии...... вал далл4ооо наи вече на тебе се надявам да организираме нещоооо .. ае земаите се в раце и мислете колко и каде да варим .. !dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
http://italauto-bg.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=2217 тука можете да видите за кво става на вапрос ! а в габрово ги знаете свяка неделя на литищетоо ЧАКАМ ИДЕИ КОГА КАК И ЗАЩО !dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
Баш сега едва ли ще стане, абе така като смятам ще съм по-свободен чак края на май, че сега се почват едни празници, рожденни дни и глупости, абе да не ви приказвам. Миналата неделя ми беше много свинско, адски ме мързеше да отида само до стадиона, камо ли някъде по-далече. Ние не можем да се съберем тука във ВТ да пием по една бира, камо ли да се организираме за нещо по-сериозно. Иначе смятам да се включа в лятната среща на форума, ама ще видим. Какви гонки има на Габрово, нещо сериозно ли е или аматьорски изпълнения?--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
didalko написа:ОК, за маслото ясно вече! А я кажете къде цените са най-тънки за нови гуми тука в Търново? Какво бихте ми препоръчали с оптимални цена/качество за летния сезон т.е. възможно по-ниска цена, но с прилични качества. Бих искал да си взема такива 15-ки, които и на мокра настилка да се държат сравнително стабилно по завоите. А иначе ходих до Самоводене, баси и скъпотията дето е там ...--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
За Габрово съм твърдо ЗА! други навитаци ?межодругто кажете каде да погледна за алумиеви джанти да си взема Днеска обиколих доста морги и нищо.. Във ВТ минах на СБАто, на Моргата срещу СБА , там кадето е гумаджииницата, минах и там до новото кръгово каде го строя, зад него и нищо! на последното място ми искаха 130лв на джанта ! не искам нови Минах и на Самоводене и на Първомайци , на Горна оряховица на зад захарни заводи моргата, на лясковец на главния път всичките автоморги и автокъщи ( в едната имаше едни ама беше там само пазача и нищо неможеше да ми каже, като размер м/у дупките и цена) минах и на шереметя на моргите на главния път и НИЩО НЯМА ! предлагахами едни за 450лв от една мареика, тея луду ли са ?! 400 са 4 чисто нови!Кажете каде да отида да проверяПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар