Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Абе някой знае ли как се стига до Долна Оряховица :D че с bgmaps не можах да се ориентирам особено
    през горна по долнооряхвска, посока захарни заводи, или през лясковец на околомръсното вдясно има път.аз иначе такова все при Колев си сменям гумите, обикновено отивам сутрин първи и екстра. последно сложих зимните за 20.
    Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
    Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

van_dal написа:
      Отново ще направя реклама на един пич, защото наистина си заслужава да си смениш гумите при него. Работи във сервизите на Генов под полицията и мисля, че е единствен, който изправя джанти във ВТ. Но трябва да се уговориш предварително, защото има страшно много работа в момента. Иначе повечето хубави коли се при него ходят, Айдън, Галин, малин и т.н.
      И аз ще ви го препоръчам.Това е човека които ще ви направи заварка на алуминиев детайл качествено за Търново.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

колеги ето малко материал от днес .. за звука .. http://tinypic.com/player.php?v=9sgl...?v=30cwqd2&s=5
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

coolboby написа:
          На Айдън кошника какво пък му е хубавото!?Мерцедеса е на газ! Пък Поршето го кара 2 пъти в седмицата, щото да не му гори.....Ей тва е да си газар на заем
          боби не приказваш глупости като незнаеш! мерцедеса нее на гас! а порчето преди 2 седмици излезе от сервиза ( скоростна кутия му сменяха) и в момента се карат и двете коли.

Коментар

Добре де, както и да е!Не мисля, че изобщо тук е мястото да говорим за това, а и където и да е, не мисля, че трябва да коментираме даден тип хора, които не могат да си напишат и името с поне най-малко 1-2 правописни грешки!

Коментар

ае да ва питам .. с какво масло карате бегачките ? чудя се с какво да сменям на пунтака че му дойде времето
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Селения!Върви при Митака, той ще ти го смени фрий

Коментар

Селения колко на колко ?
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

росенееее ако ти вареше колата колкото брамчеше щеше да си велик колко мен !
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

coolboby написа:
                      Селения!Върви при Митака, той ще ти го смени фрий
                      Кой е този Митак, с какво се занимава и къде се намира? И какво означава, че ще ти го смени Free, т.е. маслото го купуваш при него ли, като смяната му е безплатна ли?
                      Фиат Мареа - седан, 1.8 16V бензин, 97г., 113 к.с.(83KW)

Коментар

didalko написа:
                        Кой е този Митак, с какво се занимава и къде се намира? И какво означава, че ще ти го смени Free, т.е. маслото го купуваш при него ли, като смяната му е безплатна ли?
                        Туй животно Митака е JacK`DanielS работи във сервиз Лъки стар преди гробищата в дясно. Много разбират от италиански коли и от други разбира се, а и имат добри условия за работа. Масла имат при тях, не знам дали само Селяния, но като чета тук във форума всеки много го хвали това масло, дори и аз от следващата смяна смятам да сложа такова. Като отидеш в сервиза те ще ти препоръчат какво да сложиш, но мисля че Голд 10в40 е като за теб.
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Много точен пич а и не само той а целия сервиз!Единствената ми забележка е че си говори под носа!

Коментар

coolboby написа:
                            Единствената ми забележка е че си говори под носа!
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

xax x , няма значение d0b0 важното е да е голяма силаа ..
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

coolboby написа:
                                Много точен пич а и не само той а целия сервиз!Единствената ми забележка е че си говори под носа!
                                първо мерси! взех да се разтапям чак а второ говоря си нормално просто си оглушал

Коментар

Working...
                                X