Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Събудете се малко :D На мен ли ми се струва или няколко дупки изчезнаха , макар и калпаво направени uBoy май някой е посещавал панаира на сбора Yellow_Flash_Colorz_PDT_03 Мръсната бегачка беше засечена там
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Не те знам за какви дупки приказваш и с какво ги пълниш
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

мда гарирах я там и са поразходих.. изгледах звук и светлина на царевец и после си я чокнах обратно :D
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

van_dal написа:
          Не те знам за какви дупки приказваш и с какво ги пълниш
          От толкова ученички покрай мен може да съм се разсеял Утре ще се събираме ли :D

Коментар

Кво става бе рейсърчетата :D Утре ще ходим ли да зяпаме ралито, днес цял ден зяпам мръзните бегачки, бяха обърнали пространството пред общината на паркинг и имаше много паплач. Днес ходих си сменях гумите, вече съм на лятна тема, от 4 джанти трите бяха криви, а едната със спукан борд, висях като паяк 3 часа докато ги изпънат и балансират, голям зор беше, ама пича бачка много пенизчийски, няма грешка. Пробвах я после бегачката до 150км/ч. не мръдва волана, перфектно се държи.

Коментар

Къде ги сменя и колко кинта?

Коментар

van_dal написа:
                Кво става бе рейсърчетата :D Утре ще ходим ли да зяпаме ралито, днес цял ден зяпам мръзните бегачки, бяха обърнали пространството пред общината на паркинг и имаше много паплач. Днес ходих си сменях гумите, вече съм на лятна тема, от 4 джанти трите бяха криви, а едната със спукан борд, висях като паяк 3 часа докато ги изпънат и балансират, голям зор беше, ама пича бачка много пенизчийски, няма грешка. Пробвах я после бегачката до 150км/ч. не мръдва волана, перфектно се държи.
                Баце, я кажи къде си ги изправял джантите, че и моите са там. Лятните ми гуми са на село (Ресен - на 20 км. от ВТ) и като си ида, направо братчеда ме заведе да ги сменят и да ми оправят джантите. Тук, в софето, на едно място миналото лято беше 25 лева на гума.
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

аз ще ходя горе от МЕТРО с колегите ми да гледам ралито.то и аз сложих днес летните галоши.13 лв ми взеха да сложат 2 гуми на джанти а другите си бяха направо с джантите.тука доло срещу 3-ти корпус и доста бързо стана за 6-7 мин. аре утре може да се засечем с някой покрай ралито... пр. гледане :D
                  Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

coolboby написа:
                    Къде ги сменя и колко кинта?
                    Сменях ги под полицията в сервизите на Генов има гумаджия, казва се Цецо. 50лв. ми зема за цялата работа. Иначе само за монтаж и демонтаж на 4 гуми взима 20лв. като ги балансира перфектно с летящ баланс и до последния грам, много малко го правят както трябва.

Коментар

van_dal написа:
                      Сменях ги под полицията в сервизите на Генов има гумаджия, казва се Цецо. 50лв. ми зема за цялата работа. Иначе само за монтаж и демонтаж на 4 гуми взима 20лв. като ги балансира перфектно с летящ баланс и до последния грам, много малко го правят както трябва.
                      Супер , а и е до вкъщи :D

Коментар

Коооо става бре? Ще има ли сбирка днес или пак пропускаме?

Коментар

Ми май пропускаме , поне аз пропуснах Честито на Пунтото - много ме зарадва как върви

Коментар

Прикачени файлове
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Коментар

Ама съм убав бе мама му стара

Коментар

Working...
                                X