Колеги дайте малко инфо за сьстоянието на трасето! Да знаем като трагнем в събота да си носим ли резервно окачване Миналата година беше добре но от тогава много вода изтече Бл. предварително
Задължително с резервно окачване, а и прагове и брони, а гърнетата от сега ги демонтирай трасето е ад дупка до дупка, ако не го оправят едва ли ще има състезание изобщо.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Мммммвъъъъхххххх ааааааа, направо съм бесен, днес почна да ми чука ляво каре мамка му и прасе, то няма спирка тоя Фиат Трябва да ходя да си лея куршум и да ми развалят магия не е възможно една кола толкова много да се чупи. Другата неделя май го дават хубаво временце, таман ще стане хубаво рали.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
абе нерези утре ще се збираме ли??? аз ще съм на линия предполагам. имам малко работа в Русе ама до 4 предполагам ще съм на линия. може да идем доло до битака да напраим един ластик на блъскащите колички ако успеем да се саберем в тях де хахахах
за денска най-вероятно няма да мога че еи ся към 2 ще излизам с едни приятели по центъра по кафетата и сигурно няма да имам възможност.за ралито Митак аз миналата година ходих на Полтава 13 в едни приятели на нашите , на 7-я етаж всичко се вижда , беше супер.ама за тая година не знам каде да се натиквам.
за денска най-вероятно няма да мога че еи ся към 2 ще излизам с едни приятели по центъра по кафетата и сигурно няма да имам възможност.за ралито Митак аз миналата година ходих на Полтава 13 в едни приятели на нашите , на 7-я етаж всичко се вижда , беше супер.ама за тая година не знам каде да се натиквам.
че на 13-ката на покрива на блока беше пълно чакхме някой да литне. ама за радост никой не падна
Коментар