Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги дайте малко инфо за сьстоянието на трасето! Да знаем като трагнем в събота да си носим ли резервно окачване Миналата година беше добре но от тогава много вода изтече Бл. предварително
    FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Задължително с резервно окачване, а и прагове и брони, а гърнетата от сега ги демонтирай трасето е ад дупка до дупка, ако не го оправят едва ли ще има състезание изобщо.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

бе добре е , не се притеснявайте [/b]
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

аз пъй мога да кажа че трасето няма нито една сериозна дупка! точно кадето ще минават автомобилите пътя е перфектен! ПС. Нали става дума за ралито

Коментар

Да за ралито става дума за инфото!Ще се радвам да се запозная с някой от вас в Търново и
            FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

ами айде да се разберем нещо за 29-ти след ралито да се чакаме някаде с колегите който ще идват от други градове. ако искат де и ако имат вазможност

Коментар

здравейте колеги какво чувам за някакво рали я дайте малко инфоо за това
                Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

Мммммвъъъъхххххх ааааааа, направо съм бесен, днес почна да ми чука ляво каре мамка му и прасе, то няма спирка тоя Фиат Трябва да ходя да си лея куршум и да ми развалят магия не е възможно една кола толкова много да се чупи. Другата неделя май го дават хубаво временце, таман ще стане хубаво рали.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

vaskoni_1980 написа:
                    здравейте колеги какво чувам за някакво рали я дайте малко инфоо за това
                    http://forum.rally-club.bg/viewtopic.php?f=3&t=6011&start=0 ето темата...а ето и снимката на пистата... http://forum.rally-club.bg/download/...6339&mode=view

Коментар

мерси колега
                      Душата в рая на Фиата оборотомера до края!

FIAT BRAVO 1.8GT
                      FIAT BRAVO 1.9TD ex

Коментар

абе нерези утре ще се збираме ли??? аз ще съм на линия предполагам. имам малко работа в Русе ама до 4 предполагам ще съм на линия. може да идем доло до битака да напраим един ластик на блъскащите колички ако успеем да се саберем в тях де хахахах

Коментар

за денска най-вероятно няма да мога че еи ся към 2 ще излизам с едни приятели по центъра по кафетата и сигурно няма да имам възможност.за ралито Митак аз миналата година ходих на Полтава 13 в едни приятели на нашите , на 7-я етаж всичко се вижда , беше супер.ама за тая година не знам каде да се натиквам.
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз искам да съм близо , че да правя снимки :D
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

SilenceR написа:
                              за денска най-вероятно няма да мога че еи ся към 2 ще излизам с едни приятели по центъра по кафетата и сигурно няма да имам възможност.за ралито Митак аз миналата година ходих на Полтава 13 в едни приятели на нашите , на 7-я етаж всичко се вижда , беше супер.ама за тая година не знам каде да се натиквам.
                              че на 13-ката на покрива на блока беше пълно чакхме някой да литне. ама за радост никой не падна

Коментар

Честит сбор а днес май ще отменим сбирката , че всеки на някъде и аз така
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X