колеги днес случайно направихме една барза дръпка с някои колега . ... горе на петрола с едно синио браво наточено (тъмно небесно синио ) ! , сп. ауспух , тъмни прозорци май беше не го видях мн добре ) някой знае ли го тоя колега да го поздравяя :П
и какво стана в крайна сметка. какво беше бравото бензин, нафта, метан, газ, ракия, водка и т.н. ако си бил отзаде му кажи му номера
колеги днес случайно направихме една барза дръпка с някои колега . ... горе на петрола с едно синио браво наточено (тъмно небесно синио ) ! , сп. ауспух , тъмни прозорци май беше не го видях мн добре ) някой знае ли го тоя колега да го поздравяя :П
Аз мисля, че ви видях!Това беше малко преди 23:00ч.Онова Браво е с капаци на стоповете! Мотора му е 1.6
s00rry написа:колеги днес случайно направихме една барза дръпка с някои колега . ... горе на петрола с едно синио браво наточено (тъмно небесно синио ) ! , сп. ауспух , тъмни прозорци май беше не го видях мн добре Smile) някой знае ли го тоя колега да го поздравяя :ПАз мисля, че ви видях!Това беше малко преди 23:00ч.Онова Браво е с капаци на стоповете! Мотора му е 1.6хах каде си бил .. колегаа :Д , да тогава беше към 22:30 23 00 . да не си глозгал някаде пуканкии ами резултата беше 2 3 коли наотиване , усетих че е някой по малък събрат щото нямаше съпротива а в негово лице , аз неможях да спра на метро направих 200 и навръщане пак една дръпка , ама тогава беше с още повече но добре стана аз мн се изкефихх :D :P
колега мн ми се изска да идвам ама събота и неделя съм на работа до 10часа .. и няма как ( инак днес това браво го видях на гръдската сипваше бензинн аз докато чаках за автомивката , ами май то беше ли не беше ли то незнам и аз се зачудих ее поне е 1.6 май ) 1.2 то щеше да върви назад .. а това вървеше напредиииииииии ЙЙЙй ии :Д
абе колега ... van_dal днеска не беше ли на халите ?! спрял вечерта към 23:00 с една девойка вътре .. ?! че мн ми се стори на твоето браво или съм се объркал ?
Аз на халите живея, ама ако е било снощи колата ми е била празна. Не съм я карал от неделя, пък и едва ли си видял моята, защото паркирам до църквата Св. Никола. Тя моята се познава по задницата има китайски ейроглиф.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Аз на халите живея, ама ако е било снощи колата ми е била празна. Не съм я карал от неделя, пък и едва ли си видял моята, защото паркирам до църквата Св. Никола. Тя моята се познава по задницата има китайски ейроглиф.
Коментар