Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво е рекаро салон??
    Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
    Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

van_dal написа:
      JacK`DanielS написа:
      ванка така като гледам цената ще е никога. не че нещо ама нали знаеш че ние българите гледаме да е перфектна и на тънка цена никой не оценява какво си правил и във какво положение е двигателя салона и външния вид се гледа при нас не нещо друго. не че казвам че му има нещо на твоето напротив салона си е адски як нали беше Рекаро, а и външния вид си е приличен. ама цената за повечето хора нереално висока. но ти си собственика и ти си знаеш най добре.
      Ами така е за какво да я подарявам в крайна сметка, тя стана почти нова :D просто не съм решил да я продавам, ако искам да се отърва няма да е такава цената. То като гледам и ти ще си караш твойта, ами здраве да е да си ги поддържаме, а като има лев по една нова и това е
      така е брат! прав си! аз вече спрях да си обновявам темата че се продава. то се е видяло че няма да стане аз я продавам защото искам ГТ но ко да се прави никой не копува. замисли съм лятото да я направя ГТ но ще видим как ще се развият нещата. по добре да не сменям колата ами да сменям двигателя по евтено ще ми излезе

Коментар

Митак, аз искам да бодна едно HGT VIS 155 :P но ще ми стъпи много дебелинко.

Коментар

coolboby написа:
          Митак, аз искам да бодна едно HGT VIS 155 :P но ще ми стъпи много дебелинко.
          Какъв е смисъла да го трошиш във В.Търново.Първо ще му строшиш съединитела от спри тръгни на всеки светофар.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ам аз какво да си бодна на пунтака Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
              ам аз какво да си бодна на пунтака Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
              Тури си китка на чистачката

Коментар

аз на мойта какво да и бодна - едни буркани отгоре, баш като "линейка" да съм таман ще ми правите път ....
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ко стаааа? Днес си платих данъка, направо ми се къса сърцето 130 лв. мошенници, ще кажиш, че ги бера по дърветата.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

неможа ли да скриеш 19 коня някъде :D

Коментар

uBoy написа:
                      неможа ли да скриеш 19 коня някъде :D
                      Няма де да ги крия кошарата тясна
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Митак, какви бяха тея от Rover Drift Team?

Коментар

каде са били тея ?! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

митак тва браво твоето ли е?тъкмо си викам тоя ко ми пресвятка и те мернах после че си ти вътре
                            uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

chapat написа:
                              митак тва браво твоето ли е?тъкмо си викам тоя ко ми пресвятка и те мернах после че си ти вътре
                              не на един колега от форума ако си го виждал. със гръцките номера. сменя х му гарнитура на главата и ходих да го поразходя да видя всичко дали е наред. то ти и тоя твоя коелга голямо гледане докато ме познаете

Коментар

JacK`DanielS написа:
                                chapat написа:
                                не на един колега от форума ако си го виждал. със гръцките номера. сменя х му гарнитура на главата и ходих да го поразходя да видя всичко дали е наред. то ти и тоя твоя коелга голямо гледане докато ме познаете
                                :D ами викам си непозната кола пресвятка ми зачудих се
                                uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Working...
                                X