Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=133368 колега сооооори н апетрола според мен няма да има нищо. всички бумери ще са на калояново. явно голфаджиите ша дърпат козия крак пук това 7ч. на петрола ама става дума за 7 сутринта ще тругват групата от търново. аз съм зарибен да ходя ама сам малко солено ще ми дойде.

Коментар

абе колега мойта каручка най-добре и най много километри минавам от ромпетрола .. и най-много върви с бенза от там , няма да казвам с 20 лв колко минавам че не е за казване :Д ама все пак .. от там съм най доволен и от шел също добре влизаа
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

значи моита неи харесва бензина и затова се дурпа. тряаа да пробвам с спирт за горене може и да варви.

Коментар

някой навит ли е утре в 7 да ходим на дрифт ше цепим пътя. ??? ако има навити званнете ми!!! 0887918597

Коментар

[quote="RoMeO_156_GTA"]П.С вчера направих най-голямата грешка , минах през центъра в 12 на обяд . Ако бях минал през Картала по-бързо щях да се прибера Ами аз в софия 7км. за час и половина.като се върнах тука песен ми се стори трафика
            uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

колега направи тая грешка ама в 5ч... и може би и през чолаковци може да ти се стори по близко :D :D
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

никой нищо не казва???

Коментар

митак аз може да доида 7 часа ама трябва да сам сигорен че ще има някои от на6те

Коментар

Praslan написа:
                    митак аз може да доида 7 часа ама трябва да сам сигорен че ще има някои от на6те
                    късно е чадо!

Коментар

неска ще се сабираме ли? който ще идва да казва че да се знае. аз ЩЕ идвам

Коментар

И аз!

Коментар

И аз, ама не съм на 100%, че за днес май ми се насъбраха много задачи.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            неска ще се сабираме ли? който ще идва да казва че да се знае. аз ЩЕ идвам
                            Говорим за 16:00ч. на Стадиона нали?

Коментар

и аз ще дойда други ?
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Praslan с JTD-то туко що се чух с него...и той ще идва!

Коментар

Working...
                                X