van_dal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Tornado написа:Нищо против няма ,но просто това ,че с музиката заглушаваш лопането някак си не се връзва с твърдението ти ,че я поддържаш.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
s00rry написа:колеги , чух че утре ще имало дрифтове ли нещо такова .. тръгвали 7:00 от петрол горе мен ме яд че съм до 9ч на работа и няма да може да се отиде ;[Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
-
chandler написа:Romeo - днес разбра ли, че аз карах пред теб от Царевец до пощата?Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Ко да го праиш трафика, аз като попадна в задръстване пък ми е много спокойно, почвам и аз да се влача като черво, както сички останали. Ей да знаете от телферите към СБА е ад, дупки да си е.е, кара се на супер слалом и как да не ми лопа предницата, то и аз се разхлопах.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:първа и втора ме ядосват от време на време--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
s00rry написа:колеги , чух че утре ще имало дрифтове ли нещо такова .. тръгвали 7:00 от петрол горе мен ме яд че съм до 9ч на работа и няма да може да се отиде ;[
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар