Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    Tornado написа:
    van_dal написа:
    Ко става бе пичове? Ей мамака му пак ми лопа нещо по предницата ще си изям ушите от яд, ама музиката на макс, че сега пари за глупости няма.....
    Кое е глупости това което лопа ли?Ако е така пожелавам ти безавариино шофиране.От това лопащото може да затриеш някой невинен вървящ си спокойно по тротоара.
    Ей ти пък се извъди голям специалист, чак почвам да се дразня ако знаеш как си поддържам колата няма да приказваш глупости....
    Нищо против няма ,но просто това ,че с музиката заглушаваш лопането някак си не се връзва с твърдението ти ,че я поддържаш.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      Нищо против няма ,но просто това ,че с музиката заглушаваш лопането някак си не се връзва с твърдението ти ,че я поддържаш.
      Много неща не изглеждат както си ги представяме, но факта е друг. Аз си знам, че я поддържам и няма нужда да те убеждавам, мисли си каквото искаш. Та хайде стига по моя проблем, нека другите да кажат нещо интересно.
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Нещо интересно - съединителя ми прави фасони отново! Чисто нов е! Писна ми от него.

Коментар

coolboby написа:
          Нещо интересно - съединителя ми прави фасони отново! Чисто нов е! Писна ми от него.
          какво пък ся?

Коментар

колеги , чух че утре ще имало дрифтове ли нещо такова .. тръгвали 7:00 от петрол горе мен ме яд че съм до 9ч на работа и няма да може да се отиде ;[
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
              колеги , чух че утре ще имало дрифтове ли нещо такова .. тръгвали 7:00 от петрол горе мен ме яд че съм до 9ч на работа и няма да може да се отиде ;[
              ще има дрифтове - с коне на Арбанаси заради Тодоровден :D :D Romeo - днес разбра ли, че аз карах пред теб от Царевец до пощата?
              Alfa 147 JTD 115 hp
              ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Уууууууу блейкааааааа!!!!!!!!Не видиш ли стикера на Пунтото пред теб! Фотограф!!!!!

Коментар

coolboby написа:
                  Уууууууу блейкааааааа!!!!!!!!Не видиш ли стикера на Пунтото пред теб! Фотограф!!!!!
                  абе слънцето го е заслепило сигорно
                  uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

chandler ти защо не идваш на срещи ?
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

chandler написа:
                      Romeo - днес разбра ли, че аз карах пред теб от Царевец до пощата?
                      Разбрах аз , ама мислех , че няма да ме познаеш :P А такъв трафик пък случихме Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Аз пък засякох Ванката , чакаше на кръговото на телферите в 5 и нещо , но бях с друга колаuBoy - идва , но в началото само П.С вчера направих най-голямата грешка , минах през центъра в 12 на обяд . Ако бях минал през Картала по-бързо щях да се прибера
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Новобранец Мен не ми прави впечатление трафика. Пафкам си цигарките, слушам си денся си и си пея..хич не ме брега!

Коментар

Ко да го праиш трафика, аз като попадна в задръстване пък ми е много спокойно, почвам и аз да се влача като черво, както сички останали. Ей да знаете от телферите към СБА е ад, дупки да си е.е, кара се на супер слалом и как да не ми лопа предницата, то и аз се разхлопах.

Коментар

Таман с Боби обсъждахме за пред СБА положението . Боби , ми като не пуша и не мога да пея пред публика/пасажери Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 А и първа и втора ме ядосват от време на време
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                              първа и втора ме ядосват от време на време
                              Ядосвай ги и ти повече, или ще бачкат или ще ги смениш :D пример баща ми 12 години неговите 1-ва и 2-ра ги ръга като хамалин и битката още продължава :D

Коментар

s00rry написа:
                                я малко поясни за какво става дума каде как и в колко. е аз ще мина през петрола лъм 7 да видя ко стаа ако има нещо там съм. може да друпна кяой БМВ за десерт. че съм луд неска налях бензин ама хубаф преди бях налял от ром петрола и с алфа 145 1.4 ТС варим наравно ся съм от ЕКО и направо го садирам някаде с една кола ко да се праи цигански петрол пълната мърша!

Коментар

Working...
                                X