абе колеги чух че на 28 март щяло да има гонки .. ? някой да знае знае нещо по въпроса .. ?! че ако е така да се осободя ако мога от работа, че то такова нещо не трябва да се изпуска .. :Щ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Стига сте се оплаквали от колите си.Всичко опира до късмета и това как управляваш автомобила си.1.Автомобила е предназначен за придвижване от точка А до точка Б ,а не за гонки ,дрифтове ,ръчни и.т.н.2.Автомобила не се плаши от каране ,а от престой в гаража или извън такъв/като оня лаф за колата е кола и жената е жена/.3.Задължително преди тръгване на път проверка на нивата на течностите и състоянието на ремъци и други подобни.4.Смяна на масла било то двигател,предавателна кутия,хидравлика,спирачки,охладителна течност по предписанията на производителя.5.Проверка поне веднъж на всеки месец нивото на елктролита в акумулатора и налягането на въздуха в гумите.6.Винаги преди потегляне когато двигателя е студен му дайте време да достигне поне 40 градуса температура/двигател с изправен термостат я достига доста бързо/.Мога още доста да попиша ,но смятам ,че няма смисъл.RoMeO_156_GTA написа:А аз бях сънувал , че си купувам Фиат (Брава) - още по-голям ужас
(Ванката ще ме разбере
)
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Не всичко е до подръжка. Моя Фиат както и много други в този форум имат страшно много некачествени и дефектни части. Само да започна : клапа за циркулация на въздух, слабосветещи фарове, чукаши повдигачи, отоплителни радиаторчета, еър бекове, трудноповдигащисе прозорци и т.н. има страшно много дефекти по тези коли и аз съм преминал през всичките и куп други. 90% от повредите не са в следствие на неправилна подръжка. Сори ама подписа ми трябва да е основен рекламен девиз на Фиат.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Между другото на доста места съм чел че не е добре да се изчаква колата да загрее, други казват обратното. Аз например паля и след 5 секунди тръгвам.Tornado написа:6.Винаги преди потегляне когато двигателя е студен му дайте време да достигне поне 40 градуса температура/двигател с изправен термостат я достига доста бързо/.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
Да не навлизаме в такива спорове ама преди месец за малко да бартеросам Мареата за един такъв както казваш автомобил.Това не са неподдържани автомобили ,а такива закупени от автоморга престояли по година и повече без употреба.Купуват ги по 300-400 евро лъсват ги намират им собственик за 3000-4000 лв. и той после започва да бере плодовете на автоджамбазите.van_dal написа:Не всичко е до подръжка. Моя Фиат както и много други в този форум имат страшно много некачествени и дефектни части. Само да започна : клапа за циркулация на въздух, слабосветещи фарове, чукаши повдигачи, отоплителни радиаторчета, еър бекове, трудноповдигащисе прозорци и т.н. има страшно много дефекти по тези коли и аз съм преминал през всичките и куп други. 90% от повредите не са в следствие на неправилна подръжка. Сори ама подписа ми трябва да е основен рекламен девиз на Фиат.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Кое е глупости това което лопа ли?Ако е така пожелавам ти безавариино шофиране.От това лопащото може да затриеш някой невинен вървящ си спокойно по тротоара.van_dal написа:Ко става бе пичове? Ей мамака му пак ми лопа нещо по предницата ще си изям ушите от яд, ама музиката на макс, че сега пари за глупости няма.....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Ей ти пък се извъди голям специалист, чак почвам да се дразняTornado написа:Кое е глупости това което лопа ли?Ако е така пожелавам ти безавариино шофиране.От това лопащото може да затриеш някой невинен вървящ си спокойно по тротоара.van_dal написа:Ко става бе пичове? Ей мамака му пак ми лопа нещо по предницата ще си изям ушите от яд, ама музиката на макс, че сега пари за глупости няма.....
ако знаеш как си поддържам колата няма да приказваш глупости....
--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар