абе колеги чух че на 28 март щяло да има гонки .. ? някой да знае знае нещо по въпроса .. ?! че ако е така да се осободя ако мога от работа, че то такова нещо не трябва да се изпуска .. :Щ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
RoMeO_156_GTA написа:А аз бях сънувал , че си купувам Фиат (Брава) - още по-голям ужас(Ванката ще ме разбере
)
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Не всичко е до подръжка. Моя Фиат както и много други в този форум имат страшно много некачествени и дефектни части. Само да започна : клапа за циркулация на въздух, слабосветещи фарове, чукаши повдигачи, отоплителни радиаторчета, еър бекове, трудноповдигащисе прозорци и т.н. има страшно много дефекти по тези коли и аз съм преминал през всичките и куп други. 90% от повредите не са в следствие на неправилна подръжка. Сори ама подписа ми трябва да е основен рекламен девиз на Фиат.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Tornado написа:6.Винаги преди потегляне когато двигателя е студен му дайте време да достигне поне 40 градуса температура/двигател с изправен термостат я достига доста бързо/.--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
-
van_dal написа:Не всичко е до подръжка. Моя Фиат както и много други в този форум имат страшно много некачествени и дефектни части. Само да започна : клапа за циркулация на въздух, слабосветещи фарове, чукаши повдигачи, отоплителни радиаторчета, еър бекове, трудноповдигащисе прозорци и т.н. има страшно много дефекти по тези коли и аз съм преминал през всичките и куп други. 90% от повредите не са в следствие на неправилна подръжка. Сори ама подписа ми трябва да е основен рекламен девиз на Фиат.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
van_dal написа:Ко става бе пичове? Ей мамака му пак ми лопа нещо по предницата ще си изям ушите от яд, ама музиката на макс, че сега пари за глупости няма.....Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:van_dal написа:Ко става бе пичове? Ей мамака му пак ми лопа нещо по предницата ще си изям ушите от яд, ама музиката на макс, че сега пари за глупости няма.....ако знаеш как си поддържам колата няма да приказваш глупости....
--Старата ръжда любов не хваща!--
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар