Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

абе колеги чух че на 28 март щяло да има гонки .. ? някой да знае знае нещо по въпроса .. ?! че ако е така да се осободя ако мога от работа, че то такова нещо не трябва да се изпуска .. :Щ
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Да не би да е годишния кръг на ралито в професионалния клас, миналата година беше на 30 март. Трябва да се види задължително!
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

за какви гонки става дума? нищо несъм чул

Коментар

Митак, сънувах, че колата ми е в сервиза ви!Кошмар!!!

Коментар

А аз бях сънувал , че си купувам Фиат (Брава) - още по-голям ужас (Ванката ще ме разбере )
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              А аз бях сънувал , че си купувам Фиат (Брава) - още по-голям ужас (Ванката ще ме разбере )
              Стига сте се оплаквали от колите си.Всичко опира до късмета и това как управляваш автомобила си.1.Автомобила е предназначен за придвижване от точка А до точка Б ,а не за гонки ,дрифтове ,ръчни и.т.н.2.Автомобила не се плаши от каране ,а от престой в гаража или извън такъв/като оня лаф за колата е кола и жената е жена/.3.Задължително преди тръгване на път проверка на нивата на течностите и състоянието на ремъци и други подобни.4.Смяна на масла било то двигател,предавателна кутия,хидравлика,спирачки,охладителна течност по предписанията на производителя.5.Проверка поне веднъж на всеки месец нивото на елктролита в акумулатора и налягането на въздуха в гумите.6.Винаги преди потегляне когато двигателя е студен му дайте време да достигне поне 40 градуса температура/двигател с изправен термостат я достига доста бързо/.Мога още доста да попиша ,но смятам ,че няма смисъл.
              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Не всичко е до подръжка. Моя Фиат както и много други в този форум имат страшно много некачествени и дефектни части. Само да започна : клапа за циркулация на въздух, слабосветещи фарове, чукаши повдигачи, отоплителни радиаторчета, еър бекове, трудноповдигащисе прозорци и т.н. има страшно много дефекти по тези коли и аз съм преминал през всичките и куп други. 90% от повредите не са в следствие на неправилна подръжка. Сори ама подписа ми трябва да е основен рекламен девиз на Фиат.

Коментар

Tornado написа:
                  6.Винаги преди потегляне когато двигателя е студен му дайте време да достигне поне 40 градуса температура/двигател с изправен термостат я достига доста бързо/.
                  Между другото на доста места съм чел че не е добре да се изчаква колата да загрее, други казват обратното. Аз например паля и след 5 секунди тръгвам.

Коментар

van_dal написа:
                    Не всичко е до подръжка. Моя Фиат както и много други в този форум имат страшно много некачествени и дефектни части. Само да започна : клапа за циркулация на въздух, слабосветещи фарове, чукаши повдигачи, отоплителни радиаторчета, еър бекове, трудноповдигащисе прозорци и т.н. има страшно много дефекти по тези коли и аз съм преминал през всичките и куп други. 90% от повредите не са в следствие на неправилна подръжка. Сори ама подписа ми трябва да е основен рекламен девиз на Фиат.
                    Да не навлизаме в такива спорове ама преди месец за малко да бартеросам Мареата за един такъв както казваш автомобил.Това не са неподдържани автомобили ,а такива закупени от автоморга престояли по година и повече без употреба.Купуват ги по 300-400 евро лъсват ги намират им собственик за 3000-4000 лв. и той после започва да бере плодовете на автоджамбазите.

Коментар

колеги айде вижте разпитаите да видим ще има ли гонки че да от сега да се одумвам тогава за почивка )
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ко става бе пичове? Ей мамака му пак ми лопа нещо по предницата ще си изям ушите от яд, ама музиката на макс, че сега пари за глупости няма.....

Коментар

van_dal написа:
                          Ко става бе пичове? Ей мамака му пак ми лопа нещо по предницата ще си изям ушите от яд, ама музиката на макс, че сега пари за глупости няма.....
                          Добре ве, отикай го тоз Фиат! Една камара глупости с него.

Коментар

van_dal написа:
                            Кое е глупости това което лопа ли?Ако е така пожелавам ти безавариино шофиране.От това лопащото може да затриеш някой невинен вървящ си спокойно по тротоара.

Коментар

Tornado написа:
                              van_dal написа:
                              Кое е глупости това което лопа ли?Ако е така пожелавам ти безавариино шофиране.От това лопащото може да затриеш някой невинен вървящ си спокойно по тротоара.
                              Ей ти пък се извъди голям специалист, чак почвам да се дразня ако знаеш как си поддържам колата няма да приказваш глупости....

Коментар

Стига де! Не се карайте!Просто Ванката е попаднал на кофти поддържана бройка! Във всяко стадо си има мърша, нали се сещате

Коментар

Working...
                                X