мойта беше 480 газова с емулатори, и я слага едно момче на гарата, с кето все още се консултирам и бих го препоръчал на колегата, който питаше за газаджия. бравото бягаше както на газ, тей и на бенз до 90 км/ч П.С. Джак , аз утре демек вече днеска да идвам ли с колцата да я гледате ? Тя е красива такава , ама се надявам да имате идея от какво е , че ми писна така ..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Ходих днес в сба тоест от долната страна на сба,където е сервизът на рено.До рено има гараж там правят газови.Смениха ми мембраните и правиха настроки ама не съм доволен,неможах и да запаля преди малко.Утре пак съм там за донастройки.Писнами май,тук 50лв там 50лв а накрая х.й утре като се върна от реглажа ще пиша какво е станало.brava 1.6 16v 95g
Коментар
-
harvatin написа:Ходих днес в сба тоест от долната страна на сба,където е сервизът на рено.До рено има гараж там правят газови.Смениха ми мембраните и правиха настроки ама не съм доволен,неможах и да запаля преди малко.Утре пак съм там за донастройки.Писнами май,тук 50лв там 50лв а накрая х.й утре като се върна от реглажа ще пиша какво е станало.
Коментар
-
B1keP_B0y написа:мойта беше 480 газова с емулатори, и я слага едно момче на гарата, с кето все още се консултирам и бих го препоръчал на колегата, който питаше за газаджия. бравото бягаше както на газ, тей и на бенз до 90 км/ч П.С. Джак , аз утре демек вече днеска да идвам ли с колцата да я гледате ? Тя е красива такава , ама се надявам да имате идея от какво е , че ми писна така ..
Коментар
-
абе колеги като сте заговорили газ та газ .. имам един въпрос може би тъповат .. но все пак е въпрос , тука в един форум предлагат газов инжекцион полски със ботилката и инсталациите за към 400 стотаака ? добре ли е да се вземат такива неща втора ръка или .. ?!ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Аз сигурно ще дойда, днес успях да си изкарам колата, 2 седмици не я бях карал Боби останаха ли карти за ЕКО, ако можеш да ми дадеш една, че моята я дадох на колегата. Митак ще идваш ли? Донеси ми стикер от вашите, че моя се повреди като чистих колата в леда, а може и два да лепнем и на Нисана, дето го правихте :D--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
van_dal написа:Аз сигурно ще дойда, днес успях да си изкарам колата, 2 седмици не я бях карал Боби останаха ли карти за ЕКО, ако можеш да ми дадеш една, че моята я дадох на колегата. Митак ще идваш ли? Донеси ми стикер от вашите, че моя се повреди като чистих колата в леда, а може и два да лепнем и на Нисана, дето го правихте :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар