Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

мойта беше 480 газова с емулатори, и я слага едно момче на гарата, с кето все още се консултирам и бих го препоръчал на колегата, който питаше за газаджия. бравото бягаше както на газ, тей и на бенз до 90 км/ч П.С. Джак , аз утре демек вече днеска да идвам ли с колцата да я гледате ? Тя е красива такава , ама се надявам да имате идея от какво е , че ми писна така ..
    Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
    Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

coolboby написа:
      Какви пари е да ти оборудват кошницата с газ? Говоря цял комплект?
      Що бре да не си решил да ставаш економичен, то щото твоето много върви и да го поспънеш да не стават бели :D
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ходих днес в сба тоест от долната страна на сба,където е сервизът на рено.До рено има гараж там правят газови.Смениха ми мембраните и правиха настроки ама не съм доволен,неможах и да запаля преди малко.Утре пак съм там за донастройки.Писнами май,тук 50лв там 50лв а накрая х.й утре като се върна от реглажа ще пиша какво е станало.
        brava 1.6 16v 95g

Коментар

не си само ти недоволен от тях
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

harvatin написа:
            Ходих днес в сба тоест от долната страна на сба,където е сервизът на рено.До рено има гараж там правят газови.Смениха ми мембраните и правиха настроки ама не съм доволен,неможах и да запаля преди малко.Утре пак съм там за донастройки.Писнами май,тук 50лв там 50лв а накрая х.й утре като се върна от реглажа ще пиша какво е станало.
            колега ела горе до сервиза и ще те заведа до един наистина кадърен майстор!!!

Коментар

B1keP_B0y написа:
              мойта беше 480 газова с емулатори, и я слага едно момче на гарата, с кето все още се консултирам и бих го препоръчал на колегата, който питаше за газаджия. бравото бягаше както на газ, тей и на бенз до 90 км/ч П.С. Джак , аз утре демек вече днеска да идвам ли с колцата да я гледате ? Тя е красива такава , ама се надявам да имате идея от какво е , че ми писна така ..
              какво стана ще идваш ли да гледаме или се отказа? званни ми един телефон да се разберем какво ще правиш (правим)

Коментар

адас
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

абе колеги като сте заговорили газ та газ .. имам един въпрос може би тъповат .. но все пак е въпрос , тука в един форум предлагат газов инжекцион полски със ботилката и инсталациите за към 400 стотаака ? добре ли е да се вземат такива неща втора ръка или .. ?!
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ти за 400 стотака, цял Майбах ще си вземеш!

Коментар

хахахах. колега 4е тя една ноцва варвик към 600лв максимум. само ще ти кажа данесе занимаваш със втора рака газ щото ще имаш големи проблеми!!!

Коментар

Среща утре?

Коментар

Аз сигурно ще дойда, днес успях да си изкарам колата, 2 седмици не я бях карал Боби останаха ли карти за ЕКО, ако можеш да ми дадеш една, че моята я дадох на колегата. Митак ще идваш ли? Донеси ми стикер от вашите, че моя се повреди като чистих колата в леда, а може и два да лепнем и на Нисана, дето го правихте :D
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

и аз ще съм на линия утре, засега де :P
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

van_dal написа:
                              Аз сигурно ще дойда, днес успях да си изкарам колата, 2 седмици не я бях карал Боби останаха ли карти за ЕКО, ако можеш да ми дадеш една, че моята я дадох на колегата. Митак ще идваш ли? Донеси ми стикер от вашите, че моя се повреди като чистих колата в леда, а може и два да лепнем и на Нисана, дето го правихте :D
                              и аз ще дойда добре ще взема стикери. нали всичко е наред с нисана.

Коментар

Ванка, от близо 100тина карти нямам нито една!Утре нека си остане отново за 16:00ч.

Коментар

Working...
                                X