колеги софия са тюхкат че имали сняг ... и било им трудно .. аз кат гледам новите те на асвалт старжят .. я да дойдат тук да орат :Д ! аз се чудя утре как ще стигна до работа с колата , че ще е цяло приключение
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
null.zero написа:пунто му е майката явно, днес гледах тук сутринта по баира на Беляковско коли се накръстосали, а едно пунто мк2 такси на слалом между тях и гах към картала @Tornado: влачихте ли ги ’кат пръскачка из лози’, гледах такова изпълнение е сега по новините с ЕмТелБе и автобус, щеше да му изтръгне карантиите направо кат му даде рязьмойта долу пред блока я разринах, позапалих, като гледам отстрани пътя утъпкан е с 20-25см по високо, ужасFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
s00rry написа:колеги софия са тюхкат че имали сняг ... и било им трудно .. аз кат гледам новите те на асвалт старжят .. я да дойдат тук да орат :Д ! аз се чудя утре как ще стигна до работа с колата , че ще е цяло приключениеFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Е те си казаха по новините в Сф е натрупало 20см. тука е 60см. Еееех кога ли ще дойде пролетта да карам и аз Фиат, горкия трябва утре да го поизровя от снега, че от този тежкия сняг може да му се омачкат ламарините--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
незнам ама дане казвам гполяма дума днес сум обикалял около 3 часа из града и варвя навсякаде. вярно имам хубави гуми ама не само гумите спасяват положението, от голямо значение е дали можеш да караш на сняг. днес ги гледам на прав път няма баир няма нищо и боксуват като луди. без проблем отидох до работа нагоре покрай КАТ ги обикалям тия дето са се нагърчили нагоре
Коментар
-
uBoy написа:на мен снега ми обръща задната чистачка надолу, още малко и ще опре в номера .Дано не я счупи ,че тя леко е тръгнала да здава багажаПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
uBoy написа:uBoy написа:на мен снега ми обръща задната чистачка надолу, още малко и ще опре в номера .Дано не я счупи ,че тя леко е тръгнала да здава багажа
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар