Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колеги софия са тюхкат че имали сняг ... и било им трудно .. аз кат гледам новите те на асвалт старжят .. я да дойдат тук да орат :Д ! аз се чудя утре как ще стигна до работа с колата , че ще е цяло приключение
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

null.zero написа:
      пунто му е майката явно, днес гледах тук сутринта по баира на Беляковско коли се накръстосали, а едно пунто мк2 такси на слалом между тях и гах към картала @Tornado: влачихте ли ги ’кат пръскачка из лози’, гледах такова изпълнение е сега по новините с ЕмТелБе и автобус, щеше да му изтръгне карантиите направо кат му даде рязьмойта долу пред блока я разринах, позапалих, като гледам отстрани пътя утъпкан е с 20-25см по високо, ужас
      Всичко зависи от водача и малко от автомобила като не оставяме на последно място и гумите.Влачи се много яко с верижна машина.
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

s00rry написа:
        колеги софия са тюхкат че имали сняг ... и било им трудно .. аз кат гледам новите те на асвалт старжят .. я да дойдат тук да орат :Д ! аз се чудя утре как ще стигна до работа с колата , че ще е цяло приключение
        и аз гледах един репортаж с идеално изчистена улица , а по покривите на колите има съвсем малко сняг защо и тук не е така , ами тази сутрин до кое време чак не беше минавал снегорин по главната улица
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

и да говорим и да не говорим файда нулева хора,факт е че сме прецакани .... тей че внимавайте като карате и това е ...
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Е те си казаха по новините в Сф е натрупало 20см. тука е 60см. Еееех кога ли ще дойде пролетта да карам и аз Фиат, горкия трябва утре да го поизровя от снега, че от този тежкия сняг може да му се омачкат ламарините
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

незнам ама дане казвам гполяма дума днес сум обикалял около 3 часа из града и варвя навсякаде. вярно имам хубави гуми ама не само гумите спасяват положението, от голямо значение е дали можеш да караш на сняг. днес ги гледам на прав път няма баир няма нищо и боксуват като луди. без проблем отидох до работа нагоре покрай КАТ ги обикалям тия дето са се нагърчили нагоре

Коментар

на мен снега ми обръща задната чистачка надолу, още малко и ще опре в номера .Дано не я счупи ,че тя леко е тръгнала да здава багажа
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ето малко снимчици как е положението пред моя блок и от 2-те му страни
                  Прикачени файлове

Коментар

Аз май пропускам утрешната сбирка На първата снимка е Пунтото на комшията на втората познайте сами
                    Прикачени файлове
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

а варви познай каква е колата на 1-вата снимка , добре че каза :P

Коментар

аз немога да си намеря вратата да отворя,камоли да тръгна за някаде.а неми стига снега върху колата че и някои абдалин докат си ринал неговата хвърлял още отгоре ми Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                        uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

uBoy написа:
                          на мен снега ми обръща задната чистачка надолу, още малко и ще опре в номера .Дано не я счупи ,че тя леко е тръгнала да здава багажа
                          Ей да не кажа нещо М*йкаму да Е*А ... днес се счупи Митак дай предложение от каде мога да си взема задна чистачка ?

Коментар

uBoy написа:
                            uBoy написа:
                            Ей да не кажа нещо М*йкаму да Е*А ... днес се счупи Митак дай предложение от каде мога да си взема задна чистачка ?
                            ам от няной морга. или от магазина де да знам. потарси.

Коментар

ще потърся из моргите

Коментар

Кой ще идва днес?

Коментар

Working...
                                X