Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И аз поотапках снега на полигона ама още не става много за ръчни щото е голям снега не е като преди лед.Ако има навитаци утре вечер може да се саберем ние там ще бъдем като днеска 8-9 коли ако има желаещи могат да се присаединят към простотията.И да видите шоу със шейна ако я земем пак.Да обясня на кратко на сестра ми на фр голфа закача се снегокат отзад зад него качва се някои и голфа почва да мете с ръ4ни и зад него тоз със шейната.Шоу дано до утре да не се стопи снега че да напрая някои клипче .Че днеска бях участник и нема как да стане.

Коментар

syrbina написа:
      И аз поотапках снега на полигона ама още не става много за ръчни щото е голям снега не е като преди лед.Ако има навитаци утре вечер може да се саберем ние там ще бъдем като днеска 8-9 коли ако има желаещи могат да се присаединят към простотията.И да видите шоу със шейна ако я земем пак.Да обясня на кратко на сестра ми на фр голфа закача се снегокат отзад зад него качва се някои и голфа почва да мете с ръ4ни и зад него тоз със шейната.Шоу дано до утре да не се стопи снега че да напрая някои клипче .Че днеска бях участник и нема как да стане.
      колега като гледам как вали надали ще се стопи. виж кога съм писал този пост апък навънка вали ЯКО. незнам ако продалжава така какво ще стане.

Коментар

"syrbina написа:И аз поотапках снега на полигона ама още не става много за ръчни щото е голям снега не е като преди лед.Ако има навитаци утре вечер може да се саберем ние там ще бъдем като днеска 8-9 коли ако има желаещи могат да се присаединят към простотията.И да видите шоу със шейна ако я земем пак.Да обясня на кратко на сестра ми на фр голфа закача се снегокат отзад зад него качва се някои и голфа почва да мете с ръ4ни и зад него тоз със шейната.Шоу дано до утре да не се стопи снега че да напрая някои клипче .Че днеска бях участник и нема как да стане." абе колега ти да не си от пишмана .. ?! че имам един от моя клас дето ми разправя за едни такива сабития с едната такава шейнаа :Д :Д
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
          че имам един от моя клас дето ми разправя за едни такива сабития с едната такава шейнаа :Д :Д
          а ти къде учиш колега :D
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ей ненормалници!!! Пуснете клип да гледаме как се дърпа шейната. Аз сигурно няма да си карам колата скоро време, че не мога да я изкарам от снега....
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

в ем.станев
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Познайте кога отново ще си карам колата :D
                Прикачени файлове
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

И мойта е така :D Ето така изглеждаше сутринта в 7 , сега двойно
                  Прикачени файлове
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Чудно, че на мойта няма и снежинка!

Коментар

Завиждам ви ама няма как да се докопам до В.Търново.Всичко нагоре от Казанлък към Шипка е ад.Дори участваха наши верижни машни в спасяване на бедстващи.Утре най-вероятно продължаваме с влаченето на автомобили от преспите около с.Шипка.Утре ако спре вятъра и отворят пътя ще се кача до връх Шипка да направя малко снимки.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

60см сняг падна и още малко бедствено положение ще обявят.. много яко само дано някой не ми перне колата че не съм я спрял много добре
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                          60см сняг падна и още малко бедствено положение ще обявят.. много яко само дано някой не ми перне колата че не съм я спрял много добре
                          Ти пък къде си ходил днес с колата, че си я паркирал така?

Коментар

Иво не го бърка , ходи на работа с колата при всякакво време.даже и в поледицата дет беше наскоро пак така . той е рейсър най-висок клас :D
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

пунто му е майката явно, днес гледах тук сутринта по баира на Беляковско коли се накръстосали, а едно пунто мк2 такси на слалом между тях и гах към картала @Tornado: влачихте ли ги ’кат пръскачка из лози’, гледах такова изпълнение е сега по новините с ЕмТелБе и автобус, щеше да му изтръгне карантиите направо кат му даде рязьмойта долу пред блока я разринах, позапалих, като гледам отстрани пътя утъпкан е с 20-25см по високо, ужас
                              Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                              Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

не ме бърка , само да не е 60см неутъпкано че немога да газя на такава височина , дига ми се предницата
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X