И аз поотапках снега на полигона ама още не става много за ръчни щото е голям снега не е като преди лед.Ако има навитаци утре вечер може да се саберем ние там ще бъдем като днеска 8-9 коли ако има желаещи могат да се присаединят към простотията.И да видите шоу със шейна ако я земем пак.Да обясня на кратко на сестра ми на фр голфа закача се снегокат отзад зад него качва се някои и голфа почва да мете с ръ4ни и зад него тоз със шейната.Шоу дано до утре да не се стопи снега че да напрая някои клипче .Че днеска бях участник и нема как да стане.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
syrbina написа:И аз поотапках снега на полигона ама още не става много за ръчни щото е голям снега не е като преди лед.Ако има навитаци утре вечер може да се саберем ние там ще бъдем като днеска 8-9 коли ако има желаещи могат да се присаединят към простотията.И да видите шоу със шейна ако я земем пак.Да обясня на кратко на сестра ми на фр голфа закача се снегокат отзад зад него качва се някои и голфа почва да мете с ръ4ни и зад него тоз със шейната.Шоу дано до утре да не се стопи снега че да напрая някои клипче .Че днеска бях участник и нема как да стане.
Коментар
-
"syrbina написа:И аз поотапках снега на полигона ама още не става много за ръчни щото е голям снега не е като преди лед.Ако има навитаци утре вечер може да се саберем ние там ще бъдем като днеска 8-9 коли ако има желаещи могат да се присаединят към простотията.И да видите шоу със шейна ако я земем пак.Да обясня на кратко на сестра ми на фр голфа закача се снегокат отзад зад него качва се някои и голфа почва да мете с ръ4ни и зад него тоз със шейната.Шоу дано до утре да не се стопи снега че да напрая някои клипче .Че днеска бях участник и нема как да стане." абе колега ти да не си от пишмана .. ?! че имам един от моя клас дето ми разправя за едни такива сабития с едната такава шейнаа :Д :ДГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Завиждам ви ама няма как да се докопам до В.Търново.Всичко нагоре от Казанлък към Шипка е ад.Дори участваха наши верижни машни в спасяване на бедстващи.Утре най-вероятно продължаваме с влаченето на автомобили от преспите около с.Шипка.Утре ако спре вятъра и отворят пътя ще се кача до връх Шипка да направя малко снимки.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
пунто му е майката явно, днес гледах тук сутринта по баира на Беляковско коли се накръстосали, а едно пунто мк2 такси на слалом между тях и гах към картала @Tornado: влачихте ли ги ’кат пръскачка из лози’, гледах такова изпълнение е сега по новините с ЕмТелБе и автобус, щеше да му изтръгне карантиите направо кат му даде рязьмойта долу пред блока я разринах, позапалих, като гледам отстрани пътя утъпкан е с 20-25см по високо, ужасFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар