Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Колеги!!!Браво-то умря!Снощи спря в един бордюр!!!
    С цялата предница или само с някое от колелата?Ако е с цялата много лошо.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

да не си го измил "като хората" ?
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Окривил е джантата и е съборил съединител . За щастие без други по-тежки последици . То както го е написал все едно за тотал
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

да много смешно в моите раце се прееба саединителя докато хидихме да го тестваме. за щастие нищо му няма по ходовата част ама саединителя здаде багажа. аксиала влезе във претискателя и там остана

Коментар

оуч
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Митак, можеш ли утре като се вихриш над колата да ми изкорениш ръчната Защото все спирам с гумите по бордюрите, ама тоя път беше сириазли

Коментар

coolboby написа:
                Митак, можеш ли утре като се вихриш над колата да ми изкорениш ръчната Защото все спирам с гумите по бордюрите, ама тоя път беше сириазли
                Е стига де как без ръчна в петък го дават да вали сняг, кой ще върти на старото военно :D
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

В моята кола се крие невиждана сила и мощ. Тя тези работи ги може без ръчна! Има ряз....за това снощи на 2ра не можа да ме изкопае и вървеше на където си иска!Докато вървях наляво си помислих "Ех че хубав дрифт" и мисълта ми свърши качен и отласнат от тротоара.

Коментар

Е не!Днес вземах колата след сервиз...и след 5 минути я върнах...жило на съединител!Глупостите надявам се вече свършиха!

Коментар

coolboby написа:
                      Е не!Днес вземах колата след сервиз...и след 5 минути я върнах...жило на съединител!Глупостите надявам се вече свършиха!
                      А като гледам вече пърпориш напред назад. На метро прегърнал мацката и се прави че не се познаваме, а....

Коментар

Това беше майка ми!На всеки обеснявам, това е майка ми, не любовницата :D

Коментар

Абе знаем ли дали е тя :D

Коментар

coolboby написа:
                            е тя майкати всеки ден с различен цвят на косата ли е? един ден умна а на другия ден руса базиакм се как е колата?

Коментар

coolboby написа:
                              :D Знаиш ли колко съм видял в тъмното ама майтап да става :D

Коментар

Честито на Боби , който така се оттърва от досадното трудно включване на първа и втора Абе Митак , в студовете все ми светва лампата на инжекцията . Сашо май имаше същия проблем . Вчера сутринта я чаках 3-4 минути докато огасне (беше -5) . Това ленива ламбда сонда ли ще рече или нещо друго може да е Странно , но го прави когато предишния ден съм карал бавно с галене

Коментар

Working...
                                X