Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

... и да се измие някога Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 А за напролет ще се търсят някакви 14" , дано има финанси Май забравих да ти кажа , че праговете ще си остават черни
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

перфекткно е станало, скоро и аз ше се присъединя към вас
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Абе някой случайно да познава човек, който се занимава с втора ръка гуми, търся 1 бр.Bridgstone Potenza RE720 195/50/15, ако ви попадне свиркайте, че идва пролетта и трябва вече да се слагат летните гуми. Вчера си намерих като моите джанти 14’, ама бяха на една брава Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Тедо, защо не погледнеш в продава се, има обява за 4 бр. джанти 14’ от пунто за 170лв. ги дава човека, много добра ценичката, само дето са черни, ако не ти харесват така за 2-30 лева ще си ги пръснеш някъде и стават огин
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ако са тези , вече са продадени http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ighlight=170а и ако намеря само джанти , и аз ще търся гумаджия Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Айде Иво ще те чакаме в отбора а аз чакам Митака да покаже творенията

Коментар

какви творения прави още той ?

Коментар

Хаха, ами отървал си промоцията, миналата седмица са ги купили, в интерес на истината аз мислех да ги взема, ама не ми се влагаха излишни пари.

Коментар

мхммеждодругото , Тедо ви как се оправихте с доставката , колко ви излезе доставката ?

Коментар

Може да поръчаш във форума ако имаш регистрация или да се обадиш и ще ти прати по Еконт момчето . Може да се комбинираш с някой и да ти излезе по-евтино , има неща и за други коли Бтв преди малко видях мръсната бегачка по улицата под Баварската къща :D Митак , какъв беше тоя SLK при вас чупи ли се това чудо

Коментар

Митак , какъв беше тоя SLK при вас чупи ли се това чудо

не бе слагаме ксенони на дългите и ремонтирахме ксенона на късите Синята бегачка стана да си Е*Е мамата направо. мноо ме радва!

Коментар

Re: Митак , какъв беше тоя SLK при вас чупи ли се това чудо

да не стане така , че само бенцове и бумери да седят там и да няма място за малките италианки :P
                      JacK`DanielS написа:
                      Синята бегачка стана да си Е*Е мамата направо. мноо ме радва!
                      Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Останаха джантите и дребни детайли . Като за начало да изскубна изпечените и олющени надписи 60

Коментар

Колеги.Съществуват още подраздели във форума.Виждам ,че тук обсъждате всичко което не е свързано със срещите в смисъл нямате почти никаква активност в други теми.Вярно ,че е чат тема ама за Срещите не за всичко останало.Помагайте и колегите ако имате желание и в други теми и обменяйте опит.В завършек зареждайте на ЕКО с това давате принос за развитието на форума.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Още не съм го пробвал това ЕКо, карам с последната газ заредена на 81 ст. и утре съм там. Абе Митак този мерцедес не е ли на онзи пич с пунтото такси? Ще взема и аз да стана таксиметър. Неделя, кой, кога, защо?

Коментар

van_dal написа:
                            Още не съм го пробвал това ЕКо, карам с последната газ заредена на 81 ст. и утре съм там. Абе Митак този мерцедес не е ли на онзи пич с пунтото такси? Ще взема и аз да стана таксиметър. Неделя, кой, кога, защо?
                            не бе хахаха. нее негов. мерцедеса които кара оня бакшиш е на Айдън. бакшиша му е шофьора а тоя е друг мерцедес малко по убаФ. ейго на... същия ама друга боята http://www.dnevnik.com.mk/WBStorage/...C249BCB533.jpg а на Айдън е http://pwp.netcabo.pt/0510598901/Fig...desCLK.JPGаз в неделя съм на линия тоя път! кои друг ще е ???

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                              Бтв преди малко видях мръсната бегачка по улицата под Баварската къща :D
                              Там работя - "Comsys"
                              Tornado написа:
                              Колеги. Съществуват още подраздели във форума.Виждам ,че тук обсъждате всичко което не е свързано със срещите в смисъл нямате почти никаква активност в други теми. Вярно ,че е чат тема ама за Срещите не за всичко останало. Помагайте и колегите ако имате желание и в други теми и обменяйте опит. В завършек зареждайте на ЕКО с това давате принос за развитието на форума.
                              и в другите теми сме активни.. аз като седна в нас си цъкам опцията да ми изкара темите които са актуални вмомента и които ме интересуват и в които мога да драсна нещоза неделя нямам за сега ангажименти, така 1е и аз съм налиния

Коментар

Утре 16:00ч. Там съм

Коментар

Working...
                                X