... и да се измие някога Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 А за напролет ще се търсят някакви 14" , дано има финанси Май забравих да ти кажа , че праговете ще си остават черни
Абе някой случайно да познава човек, който се занимава с втора ръка гуми, търся 1 бр.Bridgstone Potenza RE720 195/50/15, ако ви попадне свиркайте, че идва пролетта и трябва вече да се слагат летните гуми. Вчера си намерих като моите джанти 14’, ама бяха на една брава Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Тедо, защо не погледнеш в продава се, има обява за 4 бр. джанти 14’ от пунто за 170лв. ги дава човека, много добра ценичката, само дето са черни, ако не ти харесват така за 2-30 лева ще си ги пръснеш някъде и стават огин
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Ако са тези , вече са продадени http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ighlight=170а и ако намеря само джанти , и аз ще търся гумаджия Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Айде Иво ще те чакаме в отбора а аз чакам Митака да покаже творенията
Може да поръчаш във форума ако имаш регистрация или да се обадиш и ще ти прати по Еконт момчето . Може да се комбинираш с някой и да ти излезе по-евтино , има неща и за други коли Бтв преди малко видях мръсната бегачка по улицата под Баварската къща :D Митак , какъв беше тоя SLK при вас чупи ли се това чудо
Колеги.Съществуват още подраздели във форума.Виждам ,че тук обсъждате всичко което не е свързано със срещите в смисъл нямате почти никаква активност в други теми.Вярно ,че е чат тема ама за Срещите не за всичко останало.Помагайте и колегите ако имате желание и в други теми и обменяйте опит.В завършек зареждайте на ЕКО с това давате принос за развитието на форума.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Още не съм го пробвал това ЕКо, карам с последната газ заредена на 81 ст. и утре съм там. Абе Митак този мерцедес не е ли на онзи пич с пунтото такси? Ще взема и аз да стана таксиметър. Неделя, кой, кога, защо?
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Още не съм го пробвал това ЕКо, карам с последната газ заредена на 81 ст. и утре съм там. Абе Митак този мерцедес не е ли на онзи пич с пунтото такси? Ще взема и аз да стана таксиметър. Неделя, кой, кога, защо?
Бтв преди малко видях мръсната бегачка по улицата под Баварската къща :D
Там работя - "Comsys"
Tornado написа:
Колеги. Съществуват още подраздели във форума.Виждам ,че тук обсъждате всичко което не е свързано със срещите в смисъл нямате почти никаква активност в други теми. Вярно ,че е чат тема ама за Срещите не за всичко останало. Помагайте и колегите ако имате желание и в други теми и обменяйте опит. В завършек зареждайте на ЕКО с това давате принос за развитието на форума.
и в другите теми сме активни.. аз като седна в нас си цъкам опцията да ми изкара темите които са актуални вмомента и които ме интересуват и в които мога да драсна нещоза неделя нямам за сега ангажименти, така 1е и аз съм налиния
Коментар