абе тоя ако знае какво продава евала. виж му само обявата хахахха. абе в 2ч кви полицаи искаш да има няма жан жун имаше само на тунелите заради оня тираджия дет се метнал у ряката.
coolboby, ние тая вечер се разминахме с теб ... тука под КАТ, на паркинга зад мамамия2 ... хихихиххи ... да му се невиди ... ама добре караш на задна
Аууу...що не свирна бе пич! Гледам някаква Мареа аз, ама не подозирах, че е някой от форума!Карах назад, защото твърде висок беше прага да обърна на оня кален паркинг!А иначе за протокола: вземах един пич от тях! А и знаете, че Мама Миа2 я мразя! Много ми е тясно! Повече срещи на форума там ...НЕ!P.S. Съжалявам, че те карах да чакаш, ама чаках оня папур да си хвърли боклука
ами аз там живея, търсех къде да се паркирам, и накрая са цопнах там насред дръвника. гледам аз абе тез джанти съм ги виждал някъде, тоз номер ми е познат, и надписа отзад ... после като се качих вкъщи и като ти погледнах в гаража и ми се изясни пицарията и аз я мразя освен че е тясно и готвят гадно, порядъчно ни одимяват със задушлив пушек
Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96 Moonsteppers - All over the world and beyond ...
добре е станало а момчето каза че нее сигурен дали ще може да ти пръсне мигачите. сложихме праговете само ги закрепихме и доста добе става. само една джанта остава и ще стане пунтака обиец!
Коментар