Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ц-ц-ц-ц. сега ме искат в застрахователните компании да тествам алармите на колите дали са човствителни хахах. няма кола която като мина покрай нея данесе включи алармата

Коментар

Искам и аз , че да будя комшиите сутрин рано за наказание дето те ме будеха
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Аз пък уча география

Коментар

какво ще кажете за батак ... има ли някои навит за пролетната среща на фиатките ?
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
            Искам и аз , че да будя комшиите сутрин рано за наказание дето те ме будеха Абе колеги , на някой да му се намира малко парче гофрирана тръба, че не съм намерил още Свързва колектора и кутията на въздушния филтър , и ако не се лъжа по-бързо загрява в студувете http://graph.exportpages.com/ppic/P74150F13370.jpg
            вземи си такава траба от някои железария 2-3 лв струва метара. ше имаш за 20г напред нее вярно че загрява по бързо. просто оттам смуче топъл въздух и спъва колата заради това ората се стремят да сложат филтрите или по точно трабата дето смуче въздух някаде отпред че да смъче студен въздох които е богат на кислород и подпомага за по добро изгаряне и оттам по голям варвеж ако мога така да се изразя. ако греша някой по компетентен да ме поправи! тедо утре ако искаш ми званни към 12 да ти кажа какво е станало. 0887918597. аи чао

Коментар

По нашенските железарии нямаше . Значи не ми трябва щом спъва и не топли ок щи звЪнна Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

пичове ще се збираме в неделя нали ... тоя път ще съм на линия, може би и Иво ще успее да дойде..абе тоя Боби напоследак все го засичам по улците, даже снощи те видях у кафе Елена , викам ти ало Боби Боби ама ти не вдяваш.блееше на някаде :D
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Еми..много ти тънко явно гласчето..не те чух. Сори

Коментар

SilenceR написа:
                    блееше на някаде :D
                    абе блеел , кой знае на къде му е сочел ... погледа Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 , по-точно към коя

Коментар

днес видях зелена брава зад мен, вт8911?? стикер на предното стъкло, пред съда, пуснах един "авариен" сигнал за поздрав кой беше това?и аз ще гледам да дойда утре!
                      Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                      Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Колегата със зелената Брава не пише много из форума , но идва на сбирки

Коментар

а стикери има ли в някого да ми донесе един?
                          Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                          Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

null.zero написа:
                            а стикери има ли в някого да ми донесе един?
                            обарни се към "SilenceR" тои може да т инаправи само фаилчето му трябва да си го изтегли от форума и ще ти направи. все пак работи в Дизарт Айде Сашо оредих те да изкараш някои леФ хахах шегувам се естествено! аз в неделя е вазможно да дойда ама несе знае щото ще ходя към русе и незнам дали ще успея да се върна навреме. аз ако ще идвам ще се обадя на някой.Тедо: момчето каза към 50лв ще струва всичко. и ако си навит във вторник трябва да доидеш и да оставиш колата.

Коментар

колега ако успеем да се засечем утре ще се уговорим да ти направим едно стикерче няма проблеми за това.. даже и ще ти го залепя на джама (без пари )
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз съм вече налинияби трябвало и утре да съм на срещата
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X