Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз пък мога да кажа че има разлика във варвежа. когато се махнат гърнетата и се сложи права траба мошноста се покачва при малките мотори от рода на 1.2 както при мен мошноста се покачва до 3-4 коня. а при чипосването се покачвар до 14% а при турбо моторите е различно.

Коментар

говорих с пи4а дето слага 4иповетеее каза 4е парво се праи една диагностика да се види колко коня е ,след 4ипа пак се праи диагностика да се види колк0 е станало после, праи е като моята кола зака 25 коня 100% таи4е.... а за гарнетата в 2 форома гледах 4е се дига по 6-8 % става на дума цялата система ся не знам ма кого да вярвам ....не сам мн запознат за това и вас питах !1.12. .................Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. "Модераторски екип на fiat-bg.org"
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

JacK`DanielS написа:
        аз пък мога да кажа че има разлика във варвежа. когато се махнат гърнетата и се сложи права траба мошноста се покачва при малките мотори от рода на 1.2 както при мен мошноста се покачва до 3-4 коня. а при чипосването се покачвар до 14% а при турбо моторите е различно.
        е при теб е паднало съпротивлението така да иначе да смениш гърне с ауспух като имаш тръби назад.. все тая
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

катализатора най-спъва
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
            катализатора най-спъва
            Ти имаш ли катализатор или предишния собственик се е погрижил Инъче му дават около 120 000 км живот , така че е нормално да няма ефект от него след това . Някои слагат резонансно гърне на негово място
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

JacK`DanielS написа:
              ...
              колега, ти ли искаше да ме газиш тая сутрин на една пешеходна пътека
              Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
              Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

null.zero написа:
                JacK`DanielS написа:
                ...
                Митак, как не та е срам да газиш хора бе! Тъкмо я боядиса колата

Коментар

null.zero написа:
                  JacK`DanielS написа:
                  ...
                  извинявай колега ама бързах за работа и нете видях защото отляво имаше кола и нямах видимост. извинявай още веднъш!!!а м/у другото що не идваш на нашите срещи щом си от Търново

Коментар

Има голяма вероятност в събота и неделя да съм в Търново.Ще донеса малко карти за отстъпка в Еко. Нали имаше такава там ?

Коментар

Има бензиностанция Еко В неделя си добре дошъл при нас от 16:00 пред стадиона :D
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ilkor написа:
                        Има голяма вероятност в събота и неделя да съм в Търново.Ще донеса малко карти за отстъпка в Еко. Нали имаше такава там ?
                        Тъкмо две са!Аз писах на Килър, че ще ни трябват към 10тина карти, той каза, че ще пътуваш насам и ще оставиш на Стенли, но едва ли ще стигнат до нас.Ще се радваме лично ако ни ги дадеш!

Коментар

бройте ме и мен ! въпреки че няма как да дойда
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

е ся както е тръгнало и аз няма да оставам поназад...ще гледам да дойда разбира се
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ами аз съм решил да му карам колата за ремонт. Съединител ... мъка ... дано е само той И ще пътувам обратно към София с автобус.Но ако имам възможност ще мина към стадиона.

Коментар

е кажи ако трябва някоой ще мине да те вземе отнякаде, ще полафим после в някой кафене ... кажи само няма проблем . :D
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X