Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аи имам едно питане кам вас .. с спортното гарне колко се дигат кон4етата....?
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_37
      Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

мом4ета намерих си спорни седалки ся остана само да забогатея !
        dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Седалките вдигат 5 коня :D
          Fiat Bravo 1.6 16v 1999г

Коментар

Всяка лепенка от сорта ремус, момо, и т.н. вдига с 5 коня, затъмнени джамове-10к.с. , спортни седалки 10 к.с., спортно гърне само отзад 200к.с., ако е цяла генерация само 5 к.с. (защото е реално, но според всеки двигател) :D
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

d0b0 написа:
              мом4ета намерих си спорни седалки ся остана само да забогатея !
              Е браво бързо действаш, откъде си ги намери?
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

d0b0 написа:
                Добо кой ти казал че спортно вдига кончета.. само надува главата Ако искаш кончета, слагай генерация Ако искаш да ти надува главата като на мен и Митака, и да разпищява алармите вземи едно гърне за 80 лв или , Митака ще ти покаже каталога на Босал с много по-качествени изделия ... Аз взех за 80 лв Йед защото смятам да сменя скоро колата и да я давам на гаджето
                Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

http://streetmania.bg B1keP_B0y и в добаи да иде6 няа стани6 по умен !
                  dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
                    само с гърне нищо нестава! трябва да махнеш средното и катализатора демек една права траба и отзаде едно спортно гърне ама не от тия дето са с 1000 заглошителя и дето газовете се вартят като ненормални в него ами с (прав изход) така го нарекох щото забрах как беше думата малко повечко брамчи ама се свиква

Коментар

Митак ти по тоя начин ли си го правил ? без средно гърне и катализатор ?
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

и усеща ли се някакво по-голямо дърпане или нещо от сорта,като се направи тая интервенция(ебаси, само колко интелигентно говоря )
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

d0b0 написа:
                          http://streetmania.bg B1keP_B0y и в добаи да иде6 няа стани6 по умен !
                          Добре Добо .. слагай едно гърне да ти бучи там и се радвай на допълнителните кончета .. Отделно, както каза Митака по горе, имаш не гърне и ауспух като при мен за да ти се получи ефекта, ами трябва да махнеш 3 ако не греша + катализатора и тогава да подмениш всичко с прави тръби + крайно гърне Ама вярвай ми, колата ти няма да върви повече И се научи да пишеш моля ти се П.С. Илия ми каза, че си разправял за някакви чипове по 120 лв .... значи как да ти го кажа .. дай я на някой за 120 лв да ти я чипне .. после ако запали някога на задна ще те резна с рендето недей си прецаква хубавата количка.. хубавите неща искат пари + това и да дадеш пари за чип.. без турбо ще ти качи 10 20 % макс от мощността

Коментар

SilenceR написа:
                            и усеща ли се някакво по-голямо дърпане или нещо от сорта,като се направи тая интервенция(ебаси, само колко интелигентно говоря )
                            Колега само бучи повече .. няма как да върви повече, защото гърнето не е сметнато точно за тази кола .. Виж генерация за 800 лева от сорта на Ремус може да вдигне 4 5 кончета Там се подменя цялата изпускателна система При мен ефекта беше точно какъвто очаквах, предполагам и при Митака Бучи та се не търпи Но се свиква Нищо друго Спортния филтър по качествения, може да се усети в ниските обороти да набира по-стабилно

Коментар

абе аз карам със 75 коня и не се оплаквам.(само малко :P )ако ги имам тия коне на купето на темпрата , лелей маикоооооууу :D така че няма смисал да си правиш чипове и т.н. , само излишни пари , прей си една яка музика и да имаш кинта да пъхаш гориво и 3 бири и оркестъра да свири.....
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Какво против Митак имаш заглушителите бре! На мойта какво и е!?! Ручи в по-високите обороти! Ти я гледа отдолу, но на паспортчето дето имам на Ragazzon-а на схемата има от катализатора та чак до гърнето, т.е. това е сменяно.За информация: Само гърнето ми е 350 евро

Коментар

Working...
                                X